Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 18.3.2010 14:42:25
matushka
Se za niv, zlatni se mene poslednite 2 meseci rebrata mislam mi gi iskrsi. se rodo 2500, malecko, ama stapalce big foot Zatoa sega na 2 god nosi broj 25
RE: Како се чувствувате денес ? 18.3.2010 18:26:16
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
јас убаво иако ми доцни две недели...уште не сум направила тест ама не верувам дека сум ....и денес некако не ми се оди на работа, а трева да се спремам кај и да е...
Е ова ме расположи... Па добро бре,како те држи срце да не направиш тест...Ајде,чекаме резултати...
RE: Како се чувствувате денес ? 18.3.2010 20:30:40
melody
Mnogu tazno i mi se place od sto sakam da si dojdam doma vo MK ,a ovaa rabotava na maz mi e utepuvacka.Seuste ne se znae koga godisniot ke im go dadat imaat novi dogovori site zatoa sto 2 godini istekoa od prvicniot dogovor pa sega e povuci potegni koj ke potpise koj ne, pa ke otpustale nekoi luge offffff navistina mi se placeeee...,a sama da odam ne mozam nikako kaj so bebe pa nema ni kerka mi pasos makedonski offfff ke eksplodiram,a ni turski bogami i sega sum vrzana do zla boga.Nisto ke go cekame izgleda godisniot ako se smiluvaat da go dadat.
RE: Како се чувствувате денес ? 18.3.2010 20:47:50
Bitolcanka
Melody во Турција живеете моментално? Не тагувај, штом си со најмилите - мажот ти и ќеркичката, не си сама. Инаку и јас сум многу носталгична. Пред 3-4 години бев неколку дена во Турција, во лето, одвај чекав да се вратам. Не дека не ми беше убаво, но сепак далечината си го прави своето. Кога се вратив назад во Мкд копнеев пак да отидам таму, многу убаво си поминав.
Ja se cuvstvuvam suuuper iako sum umorna od vcerasniot den, koj bese bas ispolnet se iznasetavme pa duri i vecerta imav i gosti, do 1h moabeti a vo 7 stanav.No ubavo e nadvor soncevo pa i jas zatoa sum vesela.
Абе ќе си пукнам од мака..времево прекрасно викендов, мажле има слободен викенд..а јас денес заминувам на семинар, цел викенд..тотално се утнавме...ех, што ќе правиш работа си е работа, без неа не можеш
на постдипломски сум рипче. Но ми остана уште едн испит и никако да се организирам и да најдам повеќе време за него. Најголем дел од времето морам да го поминувам со Петар
RE: Како се чувствувате денес ? 19.3.2010 14:03:05
majka 79
denes na rabota sme turbo, taka da so dusa cekav da ve procitam sto pravite , kako ste. aaaaaaaaa kako se cuvstvuvam? veke izmoreno, napnato ,nervozno....
RE: Како се чувствувате денес ? 19.3.2010 22:52:43
Bitolcanka
Средножалосно или среднорадосно Овие дена само читам нешто за Ксенија, уште не можам да поверувам во тоа што се случи и дека утре ќе ја погребуваат неа и нејзиниот дечко