Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Рака под рака ни растат, милите тие Јас морам и во раце да ја држам оти што е една гласовитааа, комшиите ги буди, а не бато.
Ауф, неверојатно! Исто, исто и Јана така. Инаку, ние сме на осми кат, а едни соседите од четврти ми викаат: О, синојќа се изнаслушавме песни од Јана! А јас и извинете. Нека се живи и здрави!
Веќе преку глава ми е од овие афти кои ми излегуваат внатре во устата...Вчера бев во аптека,ми дадоа Бетадине за плакнење на устата,меѓутоа аптекарката ми рече обавезно да одам на лекар и да направам некои испитувања,затоа што очигледно е дека ми е намален имунитетот...Вака веќе еден месец...Едно ќе се изгуби,друго ќе се појави...А,што болииииииии..
Веќе преку глава ми е од овие афти кои ми излегуваат внатре во устата...Вчера бев во аптека,ми дадоа Бетадине за плакнење на устата,меѓутоа аптекарката ми рече обавезно да одам на лекар и да направам некои испитувања,затоа што очигледно е дека ми е намален имунитетот...Вака веќе еден месец...Едно ќе се изгуби,друго ќе се појави...А,што болииииииии..
ако ти е очигледно намален имунитетот, работи на него, нема потреба да одиш да правиш испитувања...купи си имунал капки, повеќе витамин Б, витамин Ц, мед со цимет, овoшје и зеленчук...ова од искуство и земи си проафтол, ти спомнав и пред извесно време, колку-толку ја намалува болката...see you tomorrow
Denes se custvuvam super,so ogled na toa sto vcera ja dobiv prvata plata od moeto novovrabotuvanje,pa ako imam vreme ke se posveteam malku na izlozite i da gi podnovam moite momci Inaku da sec nadovrzam pacuvce na tvojata tema vo vrska so aftite izmai beli i stavaj gi na samite afti,ima golem efekt
RE: Како се чувствувате денес ? 12.3.2010 10:08:31
Mila na mama
проафтол спреј се прска на афтите боли и пече малку па создава заштитен слој над афтите така што си јадеш и пиеш нормално без болка а побрзо заздравуваат бидејќи не се иритираат со храна.
Jas katastrofa. Imam nova koleska od 60 godini koja napisala deka znae angliski ama nema vrska. Lele lugje sto sve primaat za visoki plati i sto ne pisuvaat vo CV.
RE: Како се чувствувате денес ? 17.3.2010 10:16:05
profesorica
не баш најдобро, Дамјан ми е настинат но сега добив информација дека братучетка ми се породила и се расположив!!!имам внук се вика Емил, ај нека е жив и здрав