Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 17.4.2010 15:01:18
lukas
nemoj da ti se placi ke naviknis poubavo e koga rabotis se mesas so luge jas vaka mi se cini prosta stanav ako ne e ova fb za da zbornam so lugeto i ova rr ke puknam....i kako so ne mi se pogodi vremeto....hahhaha...ostanav doma
RE: Како се чувствувате денес ? 17.4.2010 15:29:25
lukas
a be bev izlezena kako ne 40 dena naprajv i odma drugiot den bev na sirok sokak ama so pak dva pati sakam uste aman ....kako mozese odma da mi s rasipi vremeto sega koke se napravi ke izlegvam sekoj den....e....so saka neka bide...pozz
RE: Како се чувствувате денес ? 17.4.2010 22:02:30
BILE.F
Што беше тоа? Колку е чудно, да не купуваш влошки секој месец и да ги немаш тие болки и напнати денови!
Јас сум си така смирена! ММ ме однесе на вечера, сега се вративме, па да ве подружам! Опуштено, исполнето, во исчекување! И јас сам не можам да си се разберам!
RE: Како се чувствувате денес ? 18.4.2010 12:29:07
fantom
E denes se osekam taka nekako mrzovolno i melanholicno i planiram cel den da si lezkam i da se zanimavam na net.A i vremevo mi e tolku glupavo so mi vlijae na raspolozenie,ni mozam da si gi prosetam srcinjava koga sum sloboden,ni pa mozam nesto rabota da fatam.Zatoa ke si lezkam i uzivkam,a pa kako za belja i slabo ve ima denes tuka a i nema nekoi provokativni temi koi bi me naterale da diskutiram .Ajde zeni kaj ste,provocirajte
RE: Како се чувствувате денес ? 18.4.2010 13:20:42
melody
Denes ne mi e ic ubavo.A kerka mi ne e dobra jas sum ko kamion da me pregazil i zemav samo da go iscistam, podot sadovi da izmijam i za nea da zgotvam sto treba drugite raboti utre ako ne se cuvstvuvam povtorno kako i denes.
RE: Како се чувствувате денес ? 23.4.2010 11:44:37
BEBICA
Ja sum ko da me pregazil traktor, znaci edvaj funkcioniram, mi se spie, aml pritisok imam na glavata i samo kako da se prepotuvam neznam zosto. No mislam deka me faka nastinka kako i Monika.....Se klukam so vitamini i so eden priroden sirup za imunitet sirup na baza na borov med.Pa ke vidime. A i mm sabajle vo 5h me probudi mi barase nekoi papiri, ne mu tekna vcera nego sabajle pa mi go skrsi sonot.