Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
уморно дома сите имаат фатено стомачен вирус само јас и надица сеуште немаме симптоми ама се плашам бидејќи во период на инкубација нема ништо и наеднаш почнува пролив и повраќање
There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Nadica ne se sekiraj ,koga dosega nema nisto i ponatamu ke bide dobra. Mene maliot mi fati ekspresno a DR-ta rece deka kolku bile pomali tolku virusot vednas gi napagal?????? I vistina so nas taka se sluci. Eve dva dena kakuska ama fala bogu ne povrakame. A kako se cuvstvuvam ????? KATASTROFA ZIVA KOLKU SUM LUTA STO NE MI KAZAA DEKA SE BOLNI , I ME VIKNAA SO BEBUSO NA GOSTI ZA MOLITVA !!!!!! E KE SI PUKNAM OD MAKA I ete svrsiv rabota so maloto toa go jade na krajot NEMOJ AKO NE MORATE DA SI GI NOSITE CUCINATA VO ZATVORENI MESTA KADE STO NE ZNAETE KOJ KOLKU E ZDRAV ILI BOLEN !!! VIRUSOT E GADEN !!!
Мажи будали, ама и ние не сме нешто поарни Се случило да му изнаречам се и да му се заканам ако нешто ме изнервира (а и ситница, некој збор од него знае страшно да ме изнервира), па да ме моли - душичка
RE: Како се чувствувате денес ? 11.7.2010 20:24:52
elle
Ах тие мажи... денес што ми направи, отидовме за Дојран и таму најде некои пријатели што не ги видел 6 г. и отиде со нив на пиво а мене ме остави на плажа со мало бебе и кога се врати почна да се умилкува а јас му се лутев- и тоа не беше доволно направи да се чувствувам виновна затоа што не сум давала да се види со пријателите