Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Несреќна сум затоа што не можам да најдам начин смирено да разговарам со сопругот за нашиот заеднички живот (ние двајцата и децата), а да не ги спомнува неговите. Пред развод сме, имаме закажано рочиште, а и тој не знае зашто ја поднел тужбата.
Денес полна со енергија, уште рано сабајле си фатив дома се да пребришувам. А секој ден си чистам по нешто, ама денес генералка (а каква генералка треба на реновиран спрат ), ама само си барам причина да работам нешто, си велам ај ќе го натерам малово да излезе ако сум поактивна
katastrofa...grloto crveno piperce, me prefati nastinkata od mm i sega sozdravje da si ja nosam:).Iznervirana...od renoviranjeto po doma pa se samo nesto fali nesto ne odgovara nesto eksik neka zavrsi denot ic ne mi e ubav
i vcera i deneska i se do sreda ke bidam pod stres.abe po cel den samo sum pod stres i nekoi losi misli te vaka ke bide,te onaka.imam 29 godini i seuste se nemam napieno nesto za smiruvanje.ama ako prodolzam pod ovie stresovi mora da se napijam nesto.imam dve deca i koga gi gledam se mi se place.eve i sega koga pisuvam mi se place.ke pukanam se dodeka ne pomine taa bura na rabotata.