Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Umorno, kako i skoro sekoj den unazad nekoe vreme. I sega koga mozam da si legnam, jas dremam tuka... ama uzivam vo tisina. Sin mi e vo faza koga zvucnite signali na se sto pravi mu se neizostaven del od sekojdnevniot repertoar.
< Поракaта ја уредил caciana -- 7.12.2014 12:35:21 >
RE: Како се чувствувате денес? 21.12.2014 16:26:12
Defne90 RR
Никако со еден збор.Остај што сум настината,и децата ми се настинати,па јас се осеќам претерано изморено и слабо.А расположението се знае.Какво може да биде кога сите по дома се болни и нерасположени.
RE: Како се чувствувате денес? 21.12.2014 17:02:12
Malecka23
Deprimirano isplaseno ,tazno...Pocna da me fakaat zickite i stravovite za sto i kako ke bide na poragaj.Do tamu stignav.Pa taka denes cel den bukvalno si go preplakav
RE: Како се чувствувате денес? 21.12.2014 17:38:35
elenak
Денес лошо. Ете таков мизерен ден, грло ме боли, кашлам, Ј цел ден плаче и се жали дека ја боли ушето, а работи низ дома куп кои јас немам волја и сила да ги средам.
RE: Како се чувствувате денес? 23.12.2014 15:22:55
Melanija RR
уморно,недоспано,главоболно... едвај чекам да зврши денов
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.