Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 13.9.2009 0:24:37
biljanaM
Воислав е многу радознало детенце ...се си прашува додека нешто не му се разјасни, ако нешто не разбере цело време ке вика оти....што на еден начин ме радува.....
RE: Да го пофалиме нашето детенце 13.9.2009 1:11:50
nadica
keрка ми многу сака да мие раце т.е. да се топи со вода и вика мие мие и ги крши рачињата
денес свекор ми и свекрва ми беа на грозјебрање и кога се вратија така во работнички алишта и викаат дојди кај баба и дедо а таа се врти ме гушка и им вика „не не мие мие„ а обично неможам да ја одделам од нив сме се изнасмеале и пријатно сум изнанадена
RE: Да го пофалиме нашето детенце 13.9.2009 12:05:38
Tanja K.
Moram da ja pofalam mojata pogolema kerka Elena,postojano e so mene za se nesto koga mi treba okolu Eva.Duri se sluci i koga nokno vreme,sega dodeka sme sami bez tato,da mi pritreba nesto za Eva ja razbudiv.Srce ne se nitu bunese nitu nisto tuku vednas stana i ja zanimavase Eva dodeka ja drugo pravev.Zatoa sekade ja falam kolku mi pomaga.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 13.10.2009 9:30:32
profesorica
Вчера бевме во лука парк и за наше големо изненадување Дамјан седеше мирен и се возеше во колички а по возот збесна. ту туууут, цело време збореше после тоа.