Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 7.12.2009 9:30:02
Еца
за Марко! Ова децава денес многу се паметни.
И јас морам да ја пофалам Мартина. Слушајќи ја англиската азбука на youtube ја научила целата ја кажува. И пронашла песничка со броевите до 10 и тоа научила.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 7.12.2009 9:32:01
ripce
Ние ептен покажуваме музикалност ... кога ќе ги слушне омилените песнички на BabyTV се фаќа за оградицата и се клати де на едната де на другата страна, а само што ќе му речеме опа опа почнува да клекнува и станува... сонце мамино... и да... за што и да се фати му служи како предмет за чукање со рачињата, па мм му зема и детско тапанче на кое нон стоп чука. Еве една слика од таков момент
RE: Да го пофалиме нашето детенце 7.12.2009 9:47:40
ripce
Леле а заборавив да кажам како пее, само што ќе ја слушне зелката има кошули триста, секоја бела секоја чиста... се прилепува до мојот образ и почнува да вика ееееее, ааааааа, ооооооооооо.... е тогаш ми иде да го изедам
RE: Да го пофалиме нашето детенце 16.12.2009 5:48:05
sunchips
Kerka mi od pred 1 nedela pocna da mavta so raceto za "cao" ako vidi deka nekoj drug i mavta, prvin mislev deka samo taka nesto slucajno ispadnalo, no sega veke na golemo imitira.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 18.12.2009 21:50:28
Еца
Мила сега на 22 ќе наполни 5 месеци, а пред некој ден почна да се превртува од грб на стомак и обратно. Колку ми е смешна кога ќе се преврти на меше и се одгурнува со нозете како прасенце ми е
RE: Да го пофалиме нашето детенце 25.12.2009 18:26:39
Tanja K.
Moram da ja pofalam mojata Elena,na uciliste(sega neli sme veke vtoro)nosime samo bravo so zvezdicka i potpis.Atoa e cista petka.Ovie tri dena imase tri testa.I site tri i bile 5.Imalo i podobruvanje kaj nea odkako se prefrli.Sonce na mama.Da si docekate site taka.Duri sega pak mi idat solzi.Kolku prekrasno cuvstvo.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 25.12.2009 18:37:06
Maria
Ilija osven sto broi na makedonski do deset,pocna i na angliski. A da go slusnete samo kako ja pee:site devojcinja mamo se mazija... I toa cela. Baba mu' mu ja pee i eve ja zapomnil.
RE: Да го пофалиме нашето детенце 27.12.2009 19:19:49
mami
сонце убаво...браво Тео...
а морам да го пофалам Лука, колку му беше лошо синока, и му ставив далерон во млекото, му спадна темп и заспа и некаде кај 7 сабајле дури стана за второ млеко и откако го испи си заспа кај мене на перница..јас стојам и му викам (ама шепкајки) ај синко малку да се потргнеш, па јас кај ке спијам, и луѓе како да ме слушна- отвори очи, ме погледна и се помести на страна и тапка со рачето каде да си легнам..сонце убаво...