Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 23.6.2010 0:36:05
Viktori
веда постарите теми чекаат понови членови. Слободно пиши си. Ние можеби сме ги забораиле, па потсети не Во однос на другото сите сме блееле некој период
Добредојде и убава дружба да имаме
RE: Добредојде за новите членови ! 23.6.2010 1:02:40
veda
E pa dobro e Viktori eve za vtor den hahah pocna da mi se razjasnuva Pa ke se snajdam ,ama ke ostanam bez spienje ....Kako za pocetok Pozdrav
RE: Добредојде за новите членови ! 12.7.2010 14:15:06
Lili ***
Да се пријавам тука Нов член сум на форумов,па додека се снајдам..... Мајка сум на синче кое пред некој ден наполни 2 годинки Се надевам на пријатна дружба
RE: Добредојде за новите членови ! 13.7.2010 18:31:31
Idna mamica
Jas sum nova na forumov,veke godina ipol gi cekam tie famozni ili sakam da gi docekam vo brzo vreme.Na forumov ja osetiv taa toplina i pozitivna energija i zatoa se zacleniv.Site sto sakate da bidete mamicki vi posakuvam VE
RE: Добредојде за новите членови ! 13.7.2010 20:25:00
Natasa981
devojki i jas sum nova ovde! pozdrav do vas,ova e preubav forum koj siri pozitivna energija site da staneme idni i da se raduvame na zivotot,toplo im go posakuvam toa na devojkite sto cekaat (a megu niv i jas )
RE: Добредојде за новите членови ! 13.7.2010 20:38:00
Natasa981
ајде, ке биде ,ке биде..некако имам претчувство дека ке биде овој месец,многу сум возбудена ,штознам можеби само сугестивно,ама во ред е да се надеваш, нели?
RE: Добредојде за новите членови ! 13.7.2010 20:45:59
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981
ајде, ке биде ,ке биде..некако имам претчувство дека ке биде овој месец,многу сум возбудена ,штознам можеби само сугестивно,ама во ред е да се надеваш, нели?
тачно е али кад доѓејо тешки денови, тохаш ние сме тука за поддршка
RE: Добредојде за новите членови ! 15.7.2010 13:18:21
Felly RR
Здраво на сите, јас сум нова тука, па да ви се претставам. Јас сум мама на една мала срцка која уште една недела ќе наполни 7 месеци. РР ја открив уште пред да се роди мојата мала душичка, и од тука дознав многу информации. Но бидејќи откако се породив морав одма да почнам на работа, и немав многу време за пред компјутер, се зачленив дури сега. Поздрав до сите вас, и се надевам дека убаво ќе се дружиме.
RE: Добредојде за новите членови ! 2.8.2010 0:15:02
cecka
prijavena bev na linkov pred nekoj mesec no sega veke pocnav aktivno da go koristam bidejki e odlicen inace sum majka na bliznacinja sin i kerka i imaat 13 meseci se nadevam na dobro druzenje pozdrav do site srcki ste
RE: Добредојде за новите членови ! 11.9.2010 16:00:31
prettygirl
i jas sum nova od neodamna sum tuka i citajki otkriv deka site ste srcki ljubezni polni ste so ubavi zborovi znaete da uteshite da ohrabrite i da poddrzite, vi posakuvam mnogu ljubov, seks, , bebinja a najmnogu zdravje