Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 22.10.2010 10:46:33
Pozitiva
Случајно налетав на Вас,ми се допаднаа некои теми,и Ви се придружив Јас сум мајка на еден двегодишен немирко и планирам наскоро пак ..Се надевам на дружење
RE: Добредојде за новите членови ! 29.10.2010 18:11:28
annie
не знам дали сум баш нова ама сигурно е дека не ви се преставив!!! јас сум Ане имам 33 години,мажена и имам 2 дечиња и трето на пат кое кај и да е ќе дојде .имам искуство па може ќе ви бидам од корист а и вие на мене. последниве 6 7 години ми беа многу тешки и болни но јас сум вечен оптимист но си имам и јас жолти минути нели?!?!?!поздрав и се дружиме...........
RE: Добредојде за новите членови ! 29.10.2010 19:34:05
AnnaMolly RR
Добредојде annie! Сигурна сум дека и ние тебе и ти на нас ќе ни бидеш од корист. Ако си од Скопје, повели со нас на Палачинкијада во недела. Повеќе детали имаш тука. Недела, 12 часот игротека Тиквичка во Аеродром. Повели, па и лично да се запознаеш со неколку рингерајки.
RE: Добредојде за новите членови ! 30.10.2010 11:09:41
maja 08
Otkako mi ja preporacaa ovaa stranica dobiv zelba da si napravam mail (go nemav do vcera) za da mozam da komuniciram so vas se nadevam deka ke mi pomognete da se snajdam niz forumov.inaku jas sum samohrana majka na ivan koj vo noemvri ke polni 2 godini.Ve pozdravuvam site super ste.
RE: Добредојде за новите членови ! 31.10.2010 15:04:35
Pepelaska *
Zdravo Jas sum skoro nov clen, sekogas ve citam i mi pomogaat sovetite od site mamicki. Jas sum majka na Martin koj sega na 5 noemvri pravi dva meseci.
RE: Добредојде за новите членови ! 9.11.2010 15:31:30
eleonora222
Здраво и јас сум нов член . Јас сум мајка на 19 месечна керкичка. Постојано ги следам Вашите совети на форумот кои многу ми помагаат во најразлични ситуации и многу ми се допаѓа и Вашето дружење и јас да Ви се придружам
RE: Добредојде за новите членови ! 12.11.2010 16:31:09
Pepelaska *
Zdravo RR moram da vi se pofalam deka stanuvam zavisna od site vas, so vas go pocnuvam denot go pijam kafeto i ucam i ucam se za moeto sonce, fala sto postoite
RE: Добредојде за новите членови ! 29.11.2010 19:51:47
GabbyBaby
Здраво на сите!!! Јас сум нов член на форумов. Иако веќе подолго време ве читам, денес одвоив време и да станам ваш член. Се надевам на добро дружење и разменување информации, мислења, совети и искуства. Поздрав до сите