Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 16.12.2010 23:39:48
Zara
Здраво!! Јас сум нов член на форумов и ке замолам некој да ми објасни како што овде функционира бидејќи многу тешко се снаоѓам сега засега,едвај ја најдов темва и тоа да ме прашате појма немам!!Малку мие збунувачки поимот форуми а нема активни теми и неможам да најдам што како ми треба!! Се надевам на добра и пријатна дружба со вас!!!
RE: Добредојде за новите членови ! 16.12.2010 23:49:27
Viktori
Потоа полека за форумите. Од десната страна на првата страна, има едно прозорче форуми, албуми, видеа. Кога ти е кај форумите најдолу имаш исто така, активни дебати и нови дебати. За почеток кликни ваму кликни таму, па ако нешто не ти е јасно, тука сме.
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 23:50:47 >
RE: Добредојде за новите членови ! 17.12.2010 18:01:15
mamicki
Здраво на сите Јас сум „стара“ мама, имам син од 15 години и сега повторно очекувам бепче (се надевамна ќеркичка, нонајважно е да е здраво и живо и се да помине како што треба. Нова сум на форумов, и бременоста, по толку години, ја доживувам како да ми е прва.
RE: Добредојде за новите членови ! 17.12.2010 18:09:49
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Здраво на сите Јас сум „стара“ мама, имам син од 15 години и сега повторно очекувам бепче (се надевамна ќеркичка, нонајважно е да е здраво и живо и се да помине како што треба. Нова сум на форумов, и бременоста, по толку години, ја доживувам како да ми е прва.
Dobro dosla
RE: Добредојде за новите членови ! 20.2.2011 12:51:59
kremco
Zdravo na site! Eve i jas sum vi sega clen odamna ve citam ama ne mi uspea da se zaclenam.. Imam since godina i 10 meseci,planiram i vtoro dete .. mnogu mi se dopagja ringeraja.. pozz
RE: Добредојде за новите членови ! 18.4.2011 23:05:47
newmom
Zdravo svima,ja sam clan rr.rs jako dugo,zivim u Skoplju,tu sam udata,iz sr sam.Nadam se da nije problem da pisem na srpskom?Ako jeste trudicu se da pisem i makednoski mada ne znam bas najbolje. Imam sina 11 meseci puni za dva dana.