Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 13.3.2010 23:17:55
Cacko
ajdeeee,cace legni si ne ja biva
(Одговор на членот Cacko )
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 13.3.2010 23:23:35
Maca25
Сликите се преубави, сите весели насмеани, дечињата срцки. Баш ми криво што не дојдовме
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 13.3.2010 23:31:41
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Сликите се преубави, сите весели насмеани, дечињата срцки. Баш ми криво што не дојдовме
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 14.3.2010 10:22:27
nadica
prekrasni fotki со уште поубави дечиња и родители се надевам на следното ќе ве дружам и јас ми вети мм дека ќе дојдеме
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот ikipp )
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 14.3.2010 10:46:00
Adrijana
Mnogu mnogu ubavi sliki
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 14.3.2010 10:51:56
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko ajdeeee,cace legni si ne ja biva Што сакаше да сториш,бре женче!?
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 14.3.2010 11:57:38
Cacko
batali
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 0:50:22
Tanja K.
Cestitki za ubavoto druzenje.Se nadevam deka sledniot pat ke ve druzime i nie
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 8:08:13
Bogdancanka
честитки за убавото дружење прекрасни слики
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 8:22:16
Iva
Еве и мој коментар за саботното дружење, одлично беше, децата беа задоволни а и ние родителите. Се надевам дека и на 22-ри ќе си поминеме вака убаво и дека и други дечиња поради нас ќе бидат весели.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 9:27:55
profesorica
Супер си поминавме еве што фати мојот апарат
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 9:30:22
ikipp
profesorice damjan e kukla,ama tebe kosata ti e ko na barbika,mnogu ubava,obozavam dolga plava kosa,ama zdrava ko tvojata.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 9:53:45
BILJANA_G
Mnogu ubavi sliki,Damjan e najubavkoto detence.Fraerce ke bide se gleda uste sega,mnogu zenski ke gi zbudale.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 9:59:55
Adrijana
Ama zafaten e veke, moze samo od strana da go gledaat
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:33:53
Еца
Драги мои почнувам да го подготвувам списокот за оние кои ќе дојдат на 22 март. Ве молам сите кои сте во план и сте сигурни дека ќе присуствувате на забавата во домот да се пријавите и потврдите вашето присаство до петок, бидејќи мораме да знаеме точен број.
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:35:17
mami
Јас дефинитивно, а во прашалник се мм и една комшика
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:44:32
Еца
Прашалниците до петок направете ги точки морам да имам точен број
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:45:18
Iva
Еца, мене ставиме на список доаѓам дефинитивно. ММ тешко дека ќе дојде, сепак треба некој да биде со децата дома.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:50:27
mami
До петок ке знам точно
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 10:51:53
Adrijana
Mislam deka sestra mi ima pisano deka i nie obavezno doagame.
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 11:04:19
profesorica
доаѓам со мм, + колегава и жена му се со нас
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 11:04:46
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp profesorice damjan e kukla,ama tebe kosata ti e ko na barbika,mnogu ubava,obozavam dolga plava kosa,ama zdrava ko tvojata. фала на комплиментите!!!
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 11:05:06
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILJANA_G Mnogu ubavi sliki,Damjan e najubavkoto detence.Fraerce ke bide se gleda uste sega,mnogu zenski ke gi zbudale. фала
RE: Хуманитарна Роденденска Акција 15.3.2010 11:05:32
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana Ama zafaten e veke, moze samo od strana da go gledaat добра си андријана
Анкета
Среќата и парите Еца Дали парите се предуслов за среќа? Да (
23% )
Не (
50% )
Можеби (
27% )
Број на сите гласови: 60 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !