Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ке ни треба навистина поддршка во понеделник од Вас Рингерајци. Да бидеме побројни во понеделник,пријавете се за случувањето, поминете кратко време со дечињата кои немаат родители и семејство, бидете на кратко време со нив.
Јулие, пошто не могу да будем са вама во понеделник, јас шалјем дјеци и свима вама пуно поздрава и надам се, да че РР сваку годину тако хумантинарно славити роденден па можда слједече године дојдем и јас
Пријавени за забавта во понеделник на 22 март во 18.30 се:
Елена со мажле Јулие и Драган + Марија (сестрата на Јулие ) Мами Анушка Цацко и мажот Боцко и Марина Адријана Даниела (сестрата на Адријана) Професорица и маж и + колега со сопругата Пацувче со сопругот Ива ТањаК Катушка Еника Мамму + сопругот (ако не ни заминат за Загреб, навиваме да ни дојдат )
Ајде чекам сеуште потврди за присаство. Децата во недела ќе ја посетат ЗОО па ќе ни ги раскажат импресиите во понеделник, не грижете се машината е обезбедена, а на пат сме да обезбедиме и две, но сепак ни треба уште малку помош. Затоа апел сите кои сакаат да донираат нека го сторат тоа најдоцна до сабота. Искрено не знам колкава ке биде радоста доколку отидеме со две машини. Сепак одсега нивно семејство е и семејството на Рингераја, па секој кој ќе ја прочита порака нека се вклучи со минимална донација. Поздрав и благодарност до сите кои веќе ја подршжаа оваа акција Рингераја се гордее со сите Вас!!!
Jas ne znam dali ke dojdam,poso ne znam ni koja smena ke bidam na rabota,ako moze ziro smetkata da doniram barem nesto i jas,ako eventualno ne prisustvuvam
Многу пати кажав, еве и сега дека оваа акција успева благодарејќи на сите Вас кои несебично се вклучивте за да успееме да им украдеме насмевки на дечињата од домот Благодарност голема, а јас се надевам дека денес и утре ќе пристигнат уште донации, за да успееме да ги дособереме уште тие малку пари за да купиме две машини.
Повели Нато и сигурно ќе ти дојде убаво на душата ако ти кажам дека со дополнителната донација што ќе ја направат сите денес или утре ќе обезбедиме и втора машина. Јас верувам дека во ова ќе успееме
Бројот на сметка на Дану Филантропија ЈИЕ: 210-0647800001-18, банка: НЛБ - Тутунска Банка,со назнака: „ Заедно растеме со децата без родители “.
Bi mi bilo uste pomilo na dusava i ako uspeam i da dojdam i pokraj toa sto sum mnogu golema placka za vakvi raboti,ke se potrudam da se izmknam od rab i da dojdam barem na 15min
Uste kolku pari nedostasuvaat za vtorata masina???
Бидејќи се уште сме во очекување дали некој од нашите соработници ќе се вклучи или не финансиски, точна сум не можеме да кажеме. Сепак секој кој ќе одлучи да донира ќе ни помогне да ги обезбедиме тие две машини. И покрај многу ексклузивни гости кои го потврдија своето присуство (ќе ги оставам во тајност, како изненадување на сите кои ќе бидете таму) водител ќе биде Марија Саздова (мислам дека Андријана сега си уште посреќна што ќе имаш прилика и лично да ја запознаеш )
Пишав и пак ќе пишам дека срце ми се пара вака што не ќе можам да дојдам. Та мораше ли токму на Младенци, макар порано да беше забавата, тууууууу! Туку сега ќе пратам другарка да уплати уш` некоја паричка
mori enike enike voditelka bese.vodese nesto ubavo na sitel,licno mene ne mi e bas simpaticna,premnogu mi e high,uvek preterano glasna i nasmeana izvinete,znam deka na nekoi od vas im se dopaga,mene licno ne