|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Хуманитарна Роденденска Акција
18.3.2010 12:49:44   
mother 29
user posted image

Марија Саздова

< Поракaта ја уредил Еца -- 18.3.2010 13:33:00 >

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 326
18.3.2010 13:34:37   
Еца
ќе ве замолам да се држите до темата, сите коментари 'надвор од темата ќе бидат избришани, сепак има посебна тема за тоа кој ви се допаѓа а кој не. Молам за разбирање.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Непосредна врска до пораките: 327
18.3.2010 14:42:17   
Adrijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Весна

Пишав и пак ќе пишам дека срце ми се пара вака што не ќе можам да дојдам. Та мораше ли токму на Младенци, макар порано да беше забавата, тууууууу! Туку сега ќе пратам другарка да уплати уш` некоја паричка user posted image

Auu jas na site im rekov ako sakaat da doagaat na Mladenci neka dojdat vo Nedela, A vo Ponedelnik imam neodlozna rabota vo Sk.user posted image user posted image

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 328
18.3.2010 17:07:51   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

user posted image

Марија Саздова

Марија е супер, емисијата ја гледав само поради неа. Позитивна и да зборлива но сакам такви луѓе, среќна сум што ќе биде дел од настанот. Па мислам дека тука треба сите да и заблагодариме бидејќи Марија ќе го направи целото случување да биде уште поубаво, не секој се согласува на овој чекор во хуманитарни цели...Ти благодариме Марија што ќе бидеш дел од случувањето и ќе не водиш низ забавата и покажување на хуманост, топлина и внимание кон дечињата.

< Поракaта ја уредил Julie -- 18.3.2010 17:09:15 >

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 329
18.3.2010 17:45:49   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
...
Боцко и Марина
...

за жал ќе морам да ве разочарам, но поради најавените гости од странство и моето брзо заминување во германија (23-24.03.) јас, поточно ни, не сме во можност да бидеме дел од настанот.

поминете си убаво!

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 330
18.3.2010 17:57:56   
Adrijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

user posted image

Марија Саздова

Марија е супер, емисијата ја гледав само поради неа. Позитивна и да зборлива но сакам такви луѓе, среќна сум што ќе биде дел од настанот. Па мислам дека тука треба сите да и заблагодариме бидејќи Марија ќе го направи целото случување да биде уште поубаво, не секој се согласува на овој чекор во хуманитарни цели...Ти благодариме Марија што ќе бидеш дел од случувањето и ќе не водиш низ забавата и покажување на хуманост, топлина и внимание кон дечињата.

potpisuvam

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 331
18.3.2010 18:25:39   
Julie1
Нашата Еца утре во 7:30 часот ќе биде во утринската програма на Сител телевизија и ќе зборува за акцијата под организација на Рингераја. Мами се надевам ќе снима а сите кои се во можност нека ја гледаат Еца нашиот организатор и иницијатор на целото случување! Браво за Еца user posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 332
18.3.2010 18:30:19   
nenicka
ние со гого сме во план да дојдеме во понеделник па ке видиме како ке бидеме со смерните на работа

Непосредна врска до пораките: 333
18.3.2010 18:35:39   
April

Нашата Еца утре во 7:30 часот ќе биде во утринската програма на Сител телевизија и ќе зборува за акцијата под организација на Рингераја. Мами се надевам ќе снима а сите кои се во можност нека ја гледаат Еца нашиот организатор и иницијатор на целото случување! Браво за Еца user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 334
18.3.2010 21:28:01   
denicka
jas se prijavuvam so mm za ponedelnik. samo ako moze nekoj da kaze koe vreme ke se odi i takvi raboti. mislam znam deka e od 18-30 ama nekoja potocna organizacija?ili koj kako moze da dojde. poz i guski. ne bev vo moznos denovive ama eve sega se prijaviv user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 335
18.3.2010 22:01:04   
pacuvce

Нашата Еца утре во 7:30 часот ќе биде во утринската програма на Сител телевизија и ќе зборува за акцијата под организација на Рингераја. Браво за Еца user posted image

Утре се цртам пред ТВ...Ецо user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 336
18.3.2010 22:03:23   
Mamicka3
Уште сега наместив да се снима,сигурно нема да станам рано утре

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 337
18.3.2010 23:09:11   
Еца
Елена со мажле
Јулие и Драган + Марија (сестрата на Јулие )
Мами
Анушка
Цацко и мажот
Деничка со сопругот
Адријана
Даниела (сестрата на Адријана)
Професорица и маж и + колега со сопругата
Пацувче со сопругот
Ива
ТањаК
Катушка
Еника
Неничка со сопругот
Мамму + сопругот (ако не ни заминат за Загреб, навиваме да ни дојдат )

Досега вака изгледа списокотuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 338
19.3.2010 7:50:46   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Нашата Еца утре во 7:30 часот ќе биде во утринската програма на Сител телевизија и ќе зборува за акцијата под организација на Рингераја. Браво за Еца user posted image

Утре се цртам пред ТВ...Ецо user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image за Еца...Супер беше...Едвај чекам да дојде понеделник!!!

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 339
19.3.2010 8:01:32   
Mila na mama
Го фатив само крајот од муабетот ама Еца супер изгледаше. Бре што те сака камераuser posted image

love u all

Непосредна врска до пораките: 340
19.3.2010 8:03:20   
mami
user posted image ко што сум изгубена скрос ја изумив а будна сум од 6user posted image Нато ке ја најдеш снимката да ја гледаме нелиuser posted image

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 341
19.3.2010 8:03:30   
Mammy
Еца,

потврдуваме присуство..го одложивме одењето за Загреб за вторник, така да дефинитивно доаѓаме ама со Арман...user posted image

Me, Myself and You..and our Baby too...

Непосредна врска до пораките: 342
19.3.2010 8:04:49   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image супер

(Одговор на членот Mammy)
Непосредна врска до пораките: 343
19.3.2010 8:07:16   
Mila na mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

user posted image ко што сум изгубена скрос ја изумив а будна сум од 6user posted image Нато ке ја најдеш снимката да ја гледаме нелиuser posted image

Абе емисијата не ја снимамеuser posted image user posted image user posted image  ако не им рекла Еца да го снимат разговорот тогаш ништо од реприза за жал.

love u all

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 344
19.3.2010 8:08:20   
mami
еј беља работа, а баш сакав да ја гледам..а Еца сигурно не им рекла да ја снимаат...

Непосредна врска до пораките: 345
19.3.2010 8:18:06   
Tanja K.
Eca bese perfektna.Se gledav  i super bese kazano za sajtov.Bravo za Eca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo na krajot voditelot Vane ja pokani so "Te pokanuvam da gledame gurmanski prikazni",nemozese da rece aj ke donesat od toa sto go pravele.hahahahhahauser posted image user posted image user posted image user posted image Mala sala ne e na odmet

Непосредна врска до пораките: 346
19.3.2010 8:37:48   
betpet
Ako nekoj moze najdobro da ja prestavi ringeraja i nejzinite aktivnosti, denes bese napraven pravilniot izbor-ECA
Eca super bese, bez treba i golema sigurnost, bravo.

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

Непосредна врска до пораките: 347
19.3.2010 12:02:32   
Natasha5
Еца те глеав и супер изгледаше.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 348
19.3.2010 12:13:28   
Julie1
Благодарение на целото Рингераја семејство корисници, наши соработници успеавме да обезбедиме средства за 2 машини кои ќе се донираат за потребите на домот. Она што сега ни останува е да ја собереме сета љубов, насмевка, позитивна енергија и да им ја подариме во понеделник на дечињата, да бидеме со нив да се дружиме, да ги гушкаме и да им кажеме дека сите ние сме нивно семејство!

Дечињата со нетрпение не очекуваат...

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 349
19.3.2010 12:17:06   
Enika

Благодарение на целото Рингераја семејство корисници, наши соработници успеавме да обезбедиме средства за 2 машини кои ќе се донираат за потребите на домот. Она што сега ни останува е да ја собереме сета љубов, насмевка, позитивна енергија и да им ја подариме во понеделник на дечињата, да бидеме со нив да се дружиме, да ги гушкаме и да им кажеме дека сите ние сме нивно семејство!

Дечињата со нетрпение не очекуваат...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Браво рингерајки...ете заедно можеме се...баш ми е мило и ајде одвај чекам понеделник, да се дружиме и гушкаме. А ке има негде чекање за да отидеме заедно или секој сам ке доага и ке си влага во домот?Или пак може приватен собир да напраиме мегу насuser posted image

What goes around comes back around.

Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

gradinka
Angelce Monice

od kolku meseci/ godini bi gi pustile decinjata vgradinka?

7 meseci (0%)

9 meseci (40%)

1 godina (0%)

1,5 godina (20%)

2 godini (40%)

ima baba i dedo (0%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!