Bethany
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR мама Г, и јас го имав истиот проблем со син ми. Го носев на испитувања и во Ремедика, докторка таму ми кажаа после сите ок резултати, дека не сме единствен случај со тој проблем. И ме посоветува дека ете ако пие млекото кога е заспан, така да му давам, бидејќи сепак мора да јаде/пие. И така на крајот на прегледот, жената не знаеше веќе што да ми каже, останавме неразјаснет случај, ниту таа не знаеше да ми објасни зошто некои бебиња го пијат млекото само заспани Како и да е, ќе помине и тоа, ќе ти јаде кашички сигурно, сега ќе се снајдуваш како знаеш Пробај промени и атмосферата, нека е тивко во собата, друга цуцла, експериментирај, ако не па, тогаш задремана ќе јаде. Само имај трпение и чувај нерви ah betani i mojot bese ist so mlekoto i jas go odnesov vo remedika i kaj site dobri doktori na klinika no nikoj ne znaese da mi kaze zosto e toa taka,mnogu tezok period voopsto ne piese buden,ete sega istiot problem go imam so malata spobudaliv vise Ауу Олива, нашите синови ко браќа родена да се И не ме плаши со другото дете Ете баш синоќа зборевме со маж ми и му викам, уште од сега се молам, да ако и кога ќе имаме второ, да сака да цица, многу ми е мака што не можев долго да го дојам, па ајде и што не сакаше да цица, барем АД да пиеше нормално. Ти посакувам од се срце што помалку грижи и нервози