Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
bas sakam da naprav UVZ vo 4D...mojot ginekolog nema takva aparatura...ke prasam kaj ima i privatno ke odam da si go vidam bebusot vo Boja:)))))) a sekako ke mora posto treba da odam na skrining do 22 nedela, utre vleguvam vo 20ta! Mamicki od OHRID dali znaete kade ima 4D???
bas sakam da naprav UVZ vo 4D...mojot ginekolog nema takva aparatura...ke prasam kaj ima i privatno ke odam da si go vidam bebusot vo Boja:)))))) a sekako ke mora posto treba da odam na skrining do 22 nedela, utre vleguvam vo 20ta! Mamicki od OHRID dali znaete kade ima 4D???
Во Охрид нема 4Д, само 3Д. Ако сум грешка нека ме исправи некој.
A MamaOhrid cija ordinacija ima 3D??? ako veke nema 4D...
Ako doagja vo Skopje na 4D, ti ja preporacuvam Histera, karski Kingburger. 2000 den e, i ti pravat kompletni ispituvanja.
A kade se naoga Histera??? ne go znam bas najdobro sk, ama bi mozele da se najdeme, ako ni ispadne odnenje za SK! I dali mora prethodno da se zakazi???
Zosto vie vazno tolku 4D ovde dosega mene ne me pratile na 4D a mislam deka i nema da me prati. Duri ni na 3D ne me gledale samo dopler pravevme i mislam deka toa e mnogu povazno
Vcera bev na kontrola, e dobra, raste li raste.... 34 nedela sum i 6 dena znaci skoro 35 nedela. teski sme 2.500g. masala masala, mislam deka vo tezinata ke go nadmineme postaroto bratce. Mi kazaa deka e ponapredna za edna nedela, Krvta mi e dobra, zelezoto se pokacilo... i taka so netrpenie si ja ocekuvam da si ja gusnam
A MamaOhrid cija ordinacija ima 3D??? ako veke nema 4D...
Sega samo so se vrativme od eho,cela sum radosti . Si go vidov ,napreduvame Sega sum 35nedela i 3 dena i teski sme 3.800 kg po 100 gr da napreduvame do 40-tata nedela znaci ke bidi kilazata kako i na prvototo since. Se drugo e vo red... Lele kolku sum radosna...
Sega samo so se vrativme od eho,cela sum radosti . Si go vidov ,napreduvame Sega sum 35nedela i 3 dena i teski sme 3.800 kg po 100 gr da napreduvame do 40-tata nedela znaci ke bidi kilazata kako i na prvototo since. Se drugo e vo red... Lele kolku sum radosna...