Mammi -> RE: Детали од УЗВ преглед (13.9.2012 13:53:39)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87 Ве обожавам, пресреќна сум што сум дел од ова друштво [sm=smiley31.gif]. Делувате навистина смирувачки. Единствениот факт кој ми даде причина за загриженост е тоа што до сега се беше во најдобар ред, а сега на крај забушава, што не е малку туку цели 12дена. Друго кога ќе размислам , јас имам задоцнета овулација, па ај според тоа нели нормално е да е поназад, но, пак тука дилемата како до сега се нај нај , а сега наеднаш детево откажа послушност. [sm=zmeden.gif] Да бидам искрена ми даате голема надеж, барем малку да се опуштам пред утрешниот преглед. Ве гушкам од срце [sm=smiley31.gif] Беатрис и она кое ме замисли е тоа што во 28н беше и понапредно на килажа, а сега е поназад [sm=smiley13.gif] Меу87 тотално е нормално да има варијации во развојот. Како што мене ми кажаа, секое бебе си е индивидуално. Некои качуваат на тежина и се развиваат сразмерно во текот на целата бременост, некои на почеток се многу понапредни, па после малкуцка стагнираат, некои па малкуцка стагнираат, па при крај си земаат замав во развојот. Како и да е, поголемо или помало само да е живо и здраво па после со исхрана ќе си средите. Ајде со лес и без нервози
|
|
|
|