Ikana -> RE: Подароци за учителките (28.2.2013 10:34:54)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR Наместо да се мислат нашиве учителки која поголем подарок ќе добие , нека седнат малку со децата да ги научат на вредноста на подарување, на малите и вистински вредности во животот.Нека им покажат како се прави честитка за мама, баба, нека им ја развијат малку креативноста , нека состават некој убав текст. Тој подарок според мене е најубав. Ние уште немаме учителки, знам дека кога ќе имаме ќе подаруваме како и сите зошто дојде лудо време.Парфеми од 1000 денари , златни прстени , незнам таму што , тоа е лудо според мене. Ама до некаде сами си ги научивме така. Секоја чест за исклучоците. Вие немате учителка и може не сте информирани..Јас лани си добив честитка од моето дете изработена од градинка,а башка имаше и приредба за мамичките. Оваа година пак ке си добијам честитка.. за Нова година си добив честитка изработена исклучиво од нејзините рачиња работена во градинка.. Таа оваа година ке и прави и честитка на докторката нејзина да и однесам за 8 ми март ,по нејзина лична иницијатива. Јас сум задоволна како учителките се грижат за моето дете и мислам дека 1000 денари лично мене нема многу да ме оштетат за да им покажам дека ми значи тоа што се грижат за моето дете.. Лани не присуствував на приредбата за 8 ми март бидејки детето ми имаше Т истиот ден,но подароците што им ги купив мм им ги однесе.. Немој да ме сватите погрешно,не ги поткупувам со ова,туку сакам да се заблагодарам од срце. Поздрав Miana oni se plateni da se grizat za decata, toa im e rabota. Cveke, bajaderi ili nesto ete taka simbolicno, ok, ama da trosam 1000 denari, sto e verojatno cela rata za mesec dena cuvanje vo gradinka, no way!!! JAs vo sredno imav klasen, pa ne kupuvavme podaroci za 8-mi Mart, no koga bev pomala vo gradinka izrabotuvavme brosevi od kafe i pcenka, pa pravevme lancinja od monistri, i red drugi raboti.
|
|
|
|