miana -> RE: Подароци за учителките (30.5.2013 23:15:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka Тоа што сум ја прозвала не значи дека и паметувам нешто, само кажав дека премногу ги увеличува работите , на нешто неважно им дава премногу значење а навистина градинка е , најнормална работа во растењето на децата, и мислам дека навистина претеруваат и учителките што си бараат поклони, а и овие години навистина претераа и со Џив џив матуранти кај нас се децата од градинка. И мене ке ми е мерак и да ја сликат и диплома да и дадат и се остало ама пак некако си мислам да не е премногу , една слика е доволна. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 E ziti sve kikicka spomen za kaj se prave de? ? Jas i do den denes znam kaj moite koga ke otidam pa da si gi gleam slikite od skolo pa sto ima loso tuka? Ete denes i kerkami ja slikaa grupna slika sigurno eden den ke i bide i nejze milo da si gi gleda i da pokazuva na nejzinite deca i nr gleam nikakov problem tuka . Znaci koga ke se zakacite za nesto ne se otkacuvate Sve pametnjakovici Срцка,тоа што за тебе е неважно,за мене е МНОГУ важно- тоа е разликата меѓу нас изгледа..И кој рече дека учителките бараат поклони? Па да бараа немаше вас да ве прашам за мислење туку ке им купев.Ако во градинката на твоето дете се случуваат вакви работи,ти кажи им дека ти е тебе премногу,нека ти дадат една слика како пред 100 години што правеле и задоволи се со толку... Јас утре ќе бидам пресрекна мајка и нема никој да ми го уништи тоа чувство..Ке се чувствувам баш како Паун,како што рече Ана Моли.. И ДА купив подароци за учителките ( негувателката и учителката ) ,а на учителката на керками ке и подарам и слика од нив две (керками и она ) која ја сликаа лани за роденденот на керками кој и го славеа во градинка бидејки неможев да и го славам имав бебе од една недела. Денес имав многу пријатен муабет кога ја зимав керками,учителката ми кажа многу убави работи,ми кажа како се поврзала со керками ( знам дека керками не легнува ако она не е до неа ) и дека се грижела дали керками ке дојде ( дека беше болна ) и кога ми зборуваше,беше со солзи во очите,рече дека сопругот ја критикувал дека се грижи за Миа како за нејзино дете. Епа јас со мерак купив убав подарок и ке инсистирам и Дариа да оди кај истата учителка таман догодина ке земе мала група...
|
|
|
|