Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 18:52:54
Olivia
Cestitki za novata doma Paleska,neka bide vecna toplinata mirot i srekata vo tvojot nov dom..
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 18:54:09
Beatris
Eve od mene edno svezo cedeno sokce
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 19:01:31
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Денес јас честам, се вселив во ново живеалиште честитки
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.12.2010 19:06:41
Bogdancanka
честитки за новиот дом Палешка
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 10:20:02
mama26
paleska pa kade si pofalise...pogolem li e stanot? si kupi li i mebel nov ili od tamu si go zema istiot?kujnata pogolema li e? ajde falise...kaza i te snema prijatelke
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 13:39:34
Палешка РР
Па јас не сум Рокфелерица мама толку наеднаш се да купам ..а и да се подновам нема толку да се фалам
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.12.2010 21:36:18
Natuska85
Ајде од мене по едно сокче,кој какво сака нека повели
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 10:49:38
Julie1
Добив внука од прва братучетка, се вика Екатерина. Пресреќна сум, повелете благо:
< Поракaта ја уредил Julie -- 8.12.2010 10:50:27 >
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 10:54:53
Beatris
Cestitki! Neka e ziva i zdrava Ekaterina
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 11:00:26
Палешка РР
Жива, здрава и весела да е Екатерина! Честитки до родителите и тетката
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.12.2010 11:06:45
Julie1
Фала ви, навистина е прекрасно чувството кога мало човече доаѓа на свет. Ах одвај чекам да ја видам принцезичка на тета.
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 8:37:31
arh_diz
Neka mu. e sreken rodendenot Viktori da e ziv i zdrav.
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 9:06:01
Палешка РР
Среќен роденден на Бобо виктори, жив и здрав да е!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 9:45:31
Felly RR
Лелеее, овде имало многу за честење Среќен нека му е роденденот на Бобо! Да е здрава и жива Екатерина! И со здравје да си седите во новиот дом Палешка!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 10:32:54
Natuska85
Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА БОБО, ДА ИМА НАЈУБАВО ДЕТСТВО!!
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 10:46:22
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . Nemoj Natuske izdrzu muski Ke go opijanis bebceto Eve ti edno ovosno koktelce
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 11:11:49
AnnaMolly RR
Леле јас ама доцнам со честитање! Ајде по ред. Честитки за новиот дом на Палешка! Да си живеете среќно и безгрижно во него. Честитки за внуката, Јуле. Нека е здрава и жива и многу ми се допаѓа името! Честитки за роденденот на Бобо, нека е жив и здрав уште 108 години!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 11:17:43
Natuska85
Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 12:22:51
Twins
Sreken rodenden BOBO(viktory),da e zdrav i ziv i gooooolem da rasti
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 12:27:07
Bogdancanka
Виктори нека му е среќен роденденот на Бобо да е жив и здрав
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 21:12:54
Snowhite RR
Среќен роденден Бобо да е здрава и жива внуката Јулие
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 21:50:11
Viktori
Vi blagodaram najmnogu na site!!!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 22:33:30
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр Цел ден се занимавав со Филип. Цела сила ми ја исцеди. Па сега заспа и викам малку на рр, па да си легнам. Ти како си?
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.12.2010 22:35:46
Beatris
AnnaMolly go cekame dnevnikot Jas vrti suci samo proveruvam da ne ima nesto novo
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?