Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Еве со сокчево ќе си се послужам, може и некое колаче да мцнам, фала Натушке А може и метак ако не заспијам вечер како заклана ко што ми се случува во последно време
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Ke si umram od maka sto kasno ja vidov temata i ne si osvoiv nagrada. Ti si kriva Natuske ti mi go zema posledniot pregled pred nos Se salam neli mnogu normalno
Инаку се спремам да одам на фризер и пиејќи кафе си читкам тука што како има, и бидејќи од вчера влегов во 21 недела си викам чекај да си го читнам календарот на бременост и таму Бремени сте: 21 недели Време е за рекреација. Прошетајте до фризер.
Што ќе каже рр тоа е закон, еве излегувам