Felly RR -> RE: Одвикнување од пелени (26.8.2011 13:30:23)
|
Ние само што почнавме да се фалиме на темава, сега пак пишувам за да се пожалам. Еве може има една недела, МАтеа многу послабо кажува за мочкање, некогаш дури и ќе каже „мо, мо“ и кога ќе и речам - ајде на нокширот да одиме, се тегни и не сака вика - не, не. Ќе ја прашам има мо или нема, и вели - нема, за по 10-тина мунути да се измочка в гаќи. Многу се нервирам, зошто сега треба и в градинка да тргне, а така ако прави и таму, не знам што ќе правиме. И не знам зошто вака прави, кога имавме голем напредок, еве и погоре имам пишувано, имаше денови кога и ич не згрешаваше, или пак еднаш само во денот, а сега три пати обавезно се преслекуваме. Единствено можам да го поврзам со тоа што одморот ми заврши (а бев подолго време дома) и сега кога почнав да одам на работа, мослам дека тогаш се јавија овие проблеми со мочкањето а исто и со спиењето (само тоа во друга тема пишав, овде да не излегувам надвор од темата). Како да го решам сега ова[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|