Snowhite RR -> RE: Одвикнување од пелени (19.4.2015 17:10:58)
|
Јана почна деновиве да ми вика кака и се фаќа за газето и некни така кога ми рече ја соблеков и ја седнав на шоља ама ништо. Вчера сабајлето кога се разбуди ми рече кака, ама не реагирав, беше уште рано, носи вреќа за спиење, а сабајлето е рано да ја соблекувам и да пробувам да ја ставам на нокшир за ништо, ама по 2 мин навистина се покака. После тоа го извадов нокширот за да го измијам и да го гледа, да се учи. Кога го виде повтроно кака, го измив, ама не сакаше да ја соблечам, туку седна така по тренерки, по 2 мин пак беше какана. Вечерта ми вика мота, ајде брзо ја соблеков и ја седнав на нокшир и и велам, ајде измочкај се и ќе ти кажиме браво и таа одма стана и почна сама да си вика браво и така уште неколку пати седнуваше и за 1 секунда стануваше и браво сама си правеше и сабајлево пак кога се разбуди ми рече мота и пак одма ја соблеков и ја ставив на нокшир и истото пак по 1 секунда стана и си направи браво. Сега не знам ова како игра,што да правам не знам, а и ако веќе ја одвикнувам ќе морам и одмор да земам некој ден, зашто во градинка не верувам дека ќе соработуваат.
|
|
|
|