Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Тенк ју! После уште ќе си правам со салфетки, како мало дете си се радував
Еј, едно прашање имам. Причестуваат ли вечер во Соборна? И од кога до кога? Мм сабајле касно отишол, веќе завршиле со причестување. Даваат ли ваму пред 12 или дури после?
мони и анамолли,навистина заслужувате аплауз ,многу убаво и декоративно ми нсе допаѓаат како ви излегле јајцата.честитки и се најубаво во празничните денови
За велигденската трпеза свекрва ми денеска правеше кај мене во релната потколеница, ќе ручаме сите заедно утре, јас направив солен ролат и слатки, а сакам утре пред ручек да правам и салата со јајца, ама декоративна според еден рецепт од интернет што го гледав, а исто можеби ќе направам и други декорации со лупени јајца, ќе видам, ако можам да се занимавам со тоа додека се излезени другите
Snowhite, i jas правев солен ролат и слатки, свеки па направи соленки и слатки, јајцат заедно ги вапцавме во четвртокот, сега да најдам слики и ќе ставам. Јас некое украсив со салфетки, една бубамара направив. Пченицата ми порасна малку ретка па ја декорирав со некое зумбулче
Во рамен сад стави памук, убаво намести го врз целата површина. Потоа натопи го со вода, памукот целосно да се упие, и врз него стави ја пченица. Стави го садот некаде на потопло место, на прозор пример. Од време на време повторно полевај го со вода и ќе видиш како пченицата почнува да р’ти и да расте.
Еее рано рано, ама дур се свестиме ќе дојде. Ние на време да си посадиме пченката А девојки, каква пченка? Директно од клас истребена или може купечка?
Со пчелин восок ги правев..Прво ги цртав со молив шарите па ги повторував со пчелин восок ( со писалка ,се подгрева на свека постојано и се црта ) па се ставаат во која боја сакаш,па потоа се вадат се бришат,па се подгрева јајцето на огинче ( на плинско ) и се брише восокот со салфетка.На крај ги премачкувам со масло..Може да се направат и во неколку бои..Ке ви ставам слики,денес правам уште. Поздрав