Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас ни јајца вапцав ни ги видов,викав аа во 5 ќе станам..лелеее кога дојде 5,неможев око да отворам....ај здравје наредната година.ама ќе вапцам спремна сум
Ete! Znaev deka se stava nesto za da ne pukaat ama ne mi tekna deka fintata e sol. Inaku od site tri jajca sabajle , mi ispuka edno. Ke znam za ostanatite vo Sabota. ovaa godina ke farbam crveni i portokalovi jajca. Sin mi zapna site dekoracii vi portokalovo i sega taka ke terame ...portokalovata mu bila omilena boja hmmm
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Јас поучена од статијата на РР во водата кај што ги варев сабајлево трите јајца ставив и оцет и сол и навистина ниту едно не пукна. Инаку ринглата ми беше на 2-ка
Мамички, супер ти се јајцата. Јас моите ќе ги фарбам денес а кога ќе се готови ќе видиме, зависи време колку ќе имам пошто планирам ептен да ги џиџам
Fala Luci, upotreben materijal: crvena boja, kristali, 1 pakuvanje sedefesti boi, lepilo, srebrenesti bonboni i srebren slatkarski prav, i nekoi 3 casa vreme za celata procedura, tolku mi beshe dozvoleno od K, pred da stane od spienje, inaku cel den kje si igrav so JAJCATA
Auuu kakvi jajca sum napravila godinava...Ovaa godina ke batalam cirkoni ( moze kolku za decava po edno) Gi napraviv jajcava sto se oblepuvaat so salfetki inemzam da vi opisam kakva ubavina...Jajcata gi ofarbavme zolti a salfetkite bea zolti so crveni bulki i so trevicka...Na ladno jajce si secam slika od salfetkata i so belka od jajce ja zalepuvam salfetkata..Se susat i imate prava umetnost na jajce...Ke gi slikam i ke vi stavam sliki
ммм мене оваа година ме зезнаа собоите неси купив на времекога беше нивниот велигден и се испотросхиле од убавото нормално ,арни испаднаа аманекако јас што сакав и не ги украсив мнг еве ги:
Auuu kakvi jajca sum napravila godinava...Ovaa godina ke batalam cirkoni ( moze kolku za decava po edno) Gi napraviv jajcava sto se oblepuvaat so salfetki inemzam da vi opisam kakva ubavina...Jajcata gi ofarbavme zolti a salfetkite bea zolti so crveni bulki i so trevicka...Na ladno jajce si secam slika od salfetkata i so belka od jajce ja zalepuvam salfetkata..Se susat i imate prava umetnost na jajce...Ke gi slikam i ke vi stavam sliki
< Поракaта ја уредил mama_sk -- 12.4.2012 16:51:35 >
Мамичкиии прекрасни ти се јајцава! И јас вакви ги правам со кристали и од овие другите желатинови бои, ама обично во сабота фарбам, а денеска онака црвени и непарни и пред изгрејсонце за бело, црвено, живо, здраво и весело