Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
цаци секоја чест само не ми е јасно од колку саат стана. Инаку да не ви пукаат јајцата ставете сол и пред даги варите држете ги на собна температура еден ден,барете ги на тивко но подолго и кога ги ставате да се варат нека биде во ладна или млака вода а не жешка.Еве моите се крчкаат
дечки , а какви се тие мрсни бои ? каде се купуваат и како се употребуваат? а сте пробале ли со желатин ? го има на пазарите , се продава во комплет од црвена,сина,жолта и бисерна боја и преубави нијанси излегуваат. а пишете ве молам за тие мрсните бои.
eno moj svekar ustao i boja cijelo jutro....a i moj sincic asistira....do sad je izmazao ruke uspjesno....::::)))))svima sretan praznik a i 1. aprililiiiiiiiiiiii jeeee...ne dajte se zeznut danas :P)
Tie se prodavaat kako vo tubicki najcesto po 4 boi. Gi stavas vo topla voda, pa posle gi dupnuvas i stavas dve tri kapki na race, normalno so rakavici. Gi razmackuvas i ostavas da se susat. Jajcata ne treba da se mnogu topli, ama ni ladni.
Bravo Cacko. Super se. Mene so dekoracii mi e veselo po doma. Tek posle koga ke pocnam da gotvam i mesam. Najdov recept za kiflicki kako zajcinja. Takvi ke pravam http://www.blogoye.org/kuhinjica/Uskrs+14/
< Поракaта ја уредил caci20 -- 1.4.2010 11:01:54 >
Jas pred zori ofarbav nekolku crveni jajca, a ostatokot popladne. Godinava ke farbam samo crveni jajca, nekoi od niv ke gi dekoriram so dzidzi midzi, koga ke bidat gotovi ke vi se pofalam so jajcata, a i so korpata koja mi e ,,zakon,,
Јас таман станав и се фатив за работа, ми се јави мајка ми и ми кажа дека состојбата на баба ми и се влошила и некако ми се скрши филм и сега ич не ми е до фарбање и до ништо. Може свеки ќе дојде после па тогаш ќе фарбам.
за јајцата! Штом и Мони замешала прсти, најубави се и најоригинални! Браво и за сите вредни рр, многу убави јајаца сте фарбале! Јас фарбав црвени сабајлево, а другите во сабота, па ќе гледам да ставам слика!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 1.4.2010 21:50:24 >
Pa Bile draga normalno deka cekame slika ako meze Moni ne samo sto zamesa tuku i si zede edno jajce pa go frli i se utepa od smeenje.taka mama imase dve neuspesni jajca, t.e. mi puknaa koga gi stavav vo voda, a Moni edno skrsi. Mnogu vredni domakinki sme.