Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
bravo za site...dekoraciite vi se super...jas sum zadovolna od toa kako izpadnaa moite posto mi e prv pat da gi pravam sama SREKEN PRAZNIK NA SITE p.s.ako mi pomognenekoja od vas da mi kaze kako treba ke stavam i sliki...fala....
среќен велигден ви посакувам убаво да си поминете утре. Би ве замолила некој ако имам некоја убава смс порака за велигден да ја пише. Поздрав
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
By the way за вредните рр-ки сите имате прекрасно декорирани велигденски јајца
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
ehheeee zdravo na site domakinki:))pa ni se blizi naj golemiot praznik pa zatoa sakam da prasam dali se spremate za veligden.Jas najdov nekoi klipovi interesni pa si vikam sigurno i vas ke vi pomognat za po ubavo da gi dekorirate vasite trpezi.
линкот избришан од страна на модераторот
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 21.4.2011 9:18:13 >
Ајде домакинќи фалете се,ќе станувате ли утре сабајле да вапцате јајца .Јас минатата година прв пат вапцав сама и супер ми излегоа,сите ги вапцав во четврток сабајле пошто во петокот веќе требаше да трнеме на Велигденска тура една шо бевме.И оваа година планирам утре сабајле сите да ги вапцам,купив преска боја,желатин, сликички па ќе видиме што ќе излезе