Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
bravo lukas ajde i jas ako mozam moite da gi prefrlam,prvpat od kamera mesto od fotoaparat pa ako ne izlezat ,toa e nejke ufff ..ayyyyy natuska i tvoite se super
klik
< Поракaта ја уредил mama26 -- 21.4.2011 14:53:53 >
< Поракaта ја уредил mama26 -- 22.4.2011 16:19:49 >
Јас и однесов една табла јајца на свеки да ми вапца, кутрата 4 табли јајца вапцувала, и се кршеле, фрлала, па не се вапцале убаво бојата не фатила абе ич не и се погодиле, како беше напукана, изнервирана Инаку ние само црвени вапцуваме и си купив јас сликички ќе ставам на неколку и тие ќе бидат за децата, лани направив неколку со кристали и на децата му давав од нив, а на големите од црвените. Слама имам, корпе за на маса имам, за Михаил корпа за собирање јајца имаме, нека иди Велигден спремни сме за по јајца
"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Wow site jajca i dekoracii se prekrasni bravo devojki,Martins mom kako ja dobi ovaa preubava zelena boja kazi mi pls mnogu ubava boja edna od moite omileni.
Боите ми се најобични, палета мислам дека пишеше на опаковката...ништо посебно
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Konecno uspeav da gi stavam fotografiite od moite veligdenski jajca
Ова се најубавите декорирани јајца што досега сум ги видела, браво Оливиа Туку јас ќе ти ја украдам идејава за годинава, претпоставувам од женски пазар ти се машничите и циркончињата ама кажи ми само со што ги лепеше, со каков лепак?
Ајде Велигденки малку активација на темава....овде цела недела гледам велигденски украси и мозгам што и како да купам и да украсам,лани мнг убаво ми испаднаа и јајцата иако прв пат ми беше.еве ви слика од ланскиот Велигден
да си префлам постот да не пишувам исто!
Ајде Велигденки малку активација на темава....овде цела недела гледам велигденски украси и мозгам што и како да купам и да украсам,лани мнг убаво ми испаднаа и јајцата иако прв пат ми беше.еве ви слика од ланскиот Велигден
Овие кошничкиве ги наполнив со јајца и чоколадни зајчиња и им ги дадов на дечињата што бевме нагости а од салфети имав зајчиња направено ама не сум ги сликнала ако најдам некоа останата слика од лани од нив ке ставамовде. да си префлам постот да не пишувам исто!
е сега мајсторски тајни не откривам шала мала или мама шала како сакаш такви ги купив внатре имаше едно како влажно марамче и оп поминав со него и светеа убаво...ама пробај и ти исуши влажно и стави малку маслиново и помини ги ке светнат.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
кикичка со какви бои ти се фарбани што се вака сјајни?
Ako sakas da ne pogresis vo Vero ima super boi. Jas kupiv lani i bev prezadovolna. Samo pogresiv sto gi na[raviv po moe pa mi izlegoa i malku pojaki nego sto trebase:))) Samo zoltata treba da se napravi mlku pokoncentrirana mozebi drugite se pravat bukvalno kako sto pisuva i nema utka. Na Captain's se boite grski.Duri letoska im ja vidov fabrikata vo Nema Moudagnia