Viktori -> RE: Абортус - да или не? (30.12.2011 10:42:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sunny123 Zdravo na site slucajno go najdof forumot pa resiv da se zaclena ne znaev kade da pisam za mojot problem pa napisav tuka, imam 19 godina i sum 2-3 nedeli bremena, se misla dali da go rodam ili da abortiram :S deckoto ne saka da slusne za abortiranje a isto i negovite doma, no moite doma se obraten slucaj bidejci sum prva godina na fax , prven da sum go zavrsela faxot posle imalo vreme za se , i sega sum postavena pomegu deckoto i domasnite :S ve molam nekoe mislenje od vas Сани, во постов гледам 2 работи. Дека партнерот твој и родителите негови сакаат, а твоите не. Ама каде си ти? Што ти сакаш? Мислам дека некогаш со леснотија ги отфрламе подароците што животот ни ги дава. Јас да имам 19 години, дечко што го сакам и да останам трудна, нема да имам ама баш никаков проблем да го родам бебето. А и зошто би имала, ако е се како погоре што пишав. Јас се запишав на факс откако имав родено дете, а кога го завршив имав + 2 деца и тоа имав само еден квадрат пишано, првата година додека си најдам систем кој на мене ми функционира. И најискрено во однос на целата тема Абортус - да или не?, многу ми смета леснотијата со која жените се одлучуваат на абортус. Мислам дека на забар потешко одат.
|
|
|
|