Calypso -> RE: Вакцинирање на детето (17.10.2011 11:04:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vida ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Mu go zatnuvav nosot i go miev so voda... mi rekoa da go ostavam, sam ke se povratel... ama kaj mozam jas taka da si go gledam deteto[sm=zmeden.gif] Posle toa ne mi zajduvase, fala Bogu. Sega narednata vakcina ni e nekade posle prviot rodenden, zdravje Boze vo mart-april dogodina. Ke pomine, ne se sekiraj[sm=smiley2.gif] Calypso i sin mi zaogja i isto taka i mene mi rekoa da go ostavam sam da se vrati ama jas nemozam zosto eptem pomodruva i nikako da dojde do vozduh.E fala bogu u zadnje vreme mi nema zajdeno.Jas pri zaogjanje samo ke mu duvnam vo faca,se stresuva i odma zema vozduh.Se izvinuvam sto sum nadvor od temava ama sakav samo ako mozam da pomognam Fala za sovetot Vida, ponekogas i jas pravam taka, ama pocesto samo so voda ke go isprskam, odma se povratuva. Fala mu na Boga, mi nema skoro zajdeno, pu pu da ne go urocam... ama strasno e toa da go gledas. Annet, pa zosto ja vakcinirale malata?[sm=zmeden.gif] neli ne treba voopsto da se dava vakcina koga e deteto bolno? Ako samo mu tece noseto, a nema drugi simptomi i znaci samo togas vakciniraat, inaku ne. Ajde pobrzo da ozdravi!
|
|
|
|