|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
6.4.2010 17:48:07   
Maca25
честито туда!!! имај лесна и пријатна бременост!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 501
6.4.2010 18:06:19   
stela
Честитки Туда, ти посакувам лесна бременост и да си родиш здраво, право и среќно детенце!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
А истовремено да објавам дека и јас сум бремена дознав пред една недела и сега сум, од утре седма недела...значи врснички смеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 502
6.4.2010 18:07:55   
April
супер...честитки до двете...значи ќе имаме многу предновогодишни бебиња user posted image

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 503
7.4.2010 10:23:35   
prvenka
Cestitki i od mene,uzivaj vo user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 504
7.4.2010 16:21:51   
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

bremena sum 6 nedeli i 3 dena:))))))))bev na lekar denska mi potvrdi:)))

cestitki!!!
samo tri dena si pred nas:))) imaj lesna bremenost i bez grizi poveke... gledas deka testovite ne pokazuvaat user posted image bez potreba user posted image , tuku samo koga ima user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 505
7.4.2010 16:44:09   
milicka85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 506
7.4.2010 16:51:20   
milicka85
lesna bremenost na  idnite majki.neka ni se mnozat sto poveke deca.Jas sum bremena  4 nedela

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 507
7.4.2010 17:13:56   
kik@
Aj so sreka da vi e na site idni majki imajte lesna bremenost.Se nadevam eden den deka i jas ke vi ja kazam taa vest.Pozdrav do site.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 508
7.4.2010 17:15:03   
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

lesna bremenost na  idnite majki.neka ni se mnozat sto poveke deca.Jas sum bremena  4 nedela

cestitki i za tebe milicka85 user posted image
sto ubavo vaka site blisku so nedelite pe ke si delime iskustvauser posted image

Непосредна врска до пораките: 509
7.4.2010 17:20:22   
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Aj so sreka da vi e na site idni majki imajte lesna bremenost.Se nadevam eden den deka i jas ke vi ja kazam taa vest.Pozdrav do site.user posted image user posted image user posted image

edno nesto ne smees, da gubis nadez kik@...
da dade gospod skoro da se izraduvas prvo ti, pa da ne izraduvas site nas so tvojata user posted image

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 510
8.4.2010 8:00:27   
arh_diz
Lesna bremenost za novite trudnici.

Биди тоа што си

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 511
8.4.2010 10:38:22   
biljana16
Vi posakuvam lesna bremenost na site novi trudnici i so lesno da si se olesnite.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 512
8.4.2010 11:32:42   
prvenka
ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

Cestito i uzivaj si vo bremenostauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 513
24.4.2010 9:32:23   
iviv
E Tuda gledas deka sum bila vo pravo....ahhahahahah....Eden mesec ne sum otvorila forum nemav interbet po doma i posle tolku vreme citam i gledam deka si trudna i bas mi e drago .Cestitki i do site dr trudnici imajte lesna i ubava bremenost <3<3<3<3<3<3<3<3

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 514
24.4.2010 9:41:23   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

bremena sum 6 nedeli i 3 dena:))))))))bev na lekar denska mi potvrdi:)))

Sto propustam???? Lele Tuda cestitki i od mene, ne bev ja otvorila ovaa tema oddamna... user posted image user posted image user posted image user posted image yeeee ke imame novo bebeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti posakuvam lesna bremenost kako mojata, na site im posakuvam lesna bremenost kako mojata, zato sto jas nitu ednas ne povrativ, nitu ednas ne mi se zavrte, samo koga vlegov vo deveti mesec imav mali problemi so spienjeto i kiselini koi sto gi smiruvav so pepsi user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image lele kolku se raduvaaaam, sekoj den te citav i cekav pozitiven odgovor, a eve koga si rekla deka si bremena, ne sum procitala  user posted image   Ah...  user posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 515
24.4.2010 11:13:11   
Adrijana
Auuuu ja kako od mars padnata, kolku li novi bebusi ke imameuser posted image user posted image , ajde so lesno idni mamickiuser posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 516
24.4.2010 13:57:32   
lila_mk
so les neka bide nsa site idni mamicki, a tie koi sevoocekuvanje, sto pobrzoda seizraduvaat na svoite dve crtiuser posted image

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 517
30.4.2010 21:18:52   
mec21
ZDRAVO na site sakam da prasam nesto ako moze nekoj da mi pomogne..Mi kasni 10 dena i napraviv test i mi pokaza pozitiven pa si se mislam dali da odam na lekar ili uste e rano.Citav sto ima na ringeraja za sledenje na bremenosta po nedeli i po nivno jas sum veke 6ta nedela a treba da pocekam do 8ma pa da odam na ginekolog,no jas se zamisluvam zosto mi se javuvaat jaki bolki vo delot na matkata i jajnicite nekako se povise i povise me boli...Pa zatoa sakav da prasam sto vie bi mi kazale dali da idam ili da cekam uste dve nedeli????

vi blagodaram odnapred(:

(Одговор на членот lila_mk)
Непосредна врска до пораките: 518
30.4.2010 21:23:32   
mami
Odi si ti odma na ginekolog i ne gi citaj knigite- slusaj go srceto..

(Одговор на членот mec21)
Непосредна врска до пораките: 519
30.4.2010 23:58:23   
delfinka
cestitki za site novi trudnici,da vi e so lesno i so ubavo!

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 520
10.5.2010 16:04:14   
Glück90
mamicki imam vakvi simptomi me boli dole kaj jajnicite veke edna nedela,kicmata mi e ukocena cela,ako stanam vednas me faka vrtoglavica,vo wc odam moze po 200 pati na den i plus imam apetit.obicno me bolat jajnicite dva tri dena do nedela pred da dobijam,a ne dve nedeli.dali mozebi ovoj mesec ima user posted image iliuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 521
10.5.2010 17:20:04   
Палешка РР
Дај Боже Gluck90 user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 522
10.5.2010 17:34:21   
lilicka
gluck90...како што велиш ова се симптоми на бременост....па дај боже да си бремена па да ни се пофалиш прими многу user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 523
10.5.2010 20:07:23   
Glück90
fala mnogu paleska i lilicka mnogu mi znacat vasite zboroviuser posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 524
10.5.2010 23:10:17   
ELENA25
Девојки и јас ги имам сите знаци за бременост, потечени гради, болки во грбот и + ми касни веке 3 -ти ден (а никогаш до сега не ми доцнела ни 1 ден) и се мислам дали да чекам да поминат седум дена од денот за добивање или да правам тест сабајле кога ке станам. Веќе неможам да чекам да видам user posted image зошто тој момент го чекам веќе 3 год. Поздравuser posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

edukativen dneven prestoj
oddelenski nastavni

zdravo povituvani majki i takovci!Dali bi go zapisale vaset_o dete vo edukativen dneven prestoj doklku nemozete od bilo kakvi pricini (rabota vo smeni) koj raboti do 00-00h

da (60%)

mozebi (6%)

ne (12%)

zavisi od ulovite (21%)

Број на сите гласови: 48

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!