|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
18.5.2010 19:41:07   
Палешка РР
Ајде една убава вест денес! Создравје да си го носиш и штипни ги за носот Рингерајките кои чекаат user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 551
18.5.2010 20:02:46   
nadica
ах андријана колку убава вест user posted image user posted image user posted image
да ни пишуваш за се и секако оди на лекар

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 552
18.5.2010 20:04:10   
puze
so lesno da e i sozdravje da si go nosis bebuvceto

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 553
18.5.2010 22:22:45   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: andrijana

Devojki..... ajde mojava sreka da vi ja prenesam i vas....deneska pravev test kako sto mi kazavte i konecno se pojavija user posted image ....sega sto da pravam??? da odam na lekar ili e rano???? posledna menstruacija imav na 18 april.... lele edvaj cekam na gorumov da vidam uste mnogu user posted image   
so sreka kolku radosna vest user posted image user posted image user posted image kazuvaj data na poroduvanje vednas da te stavam vo spisokotuser posted image

< Поракaта ја уредил jovanka -- 18.5.2010 22:24:42 >

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот andrijana)
Непосредна врска до пораките: 554
19.5.2010 10:30:41   
Lav
Zdravo na site.Imam edno prasanje do vas .Prvo da napomenam deka sum edna od oni sto nemaat redovni ciklusi.Posledna menstuacija imav na 17.04.a denes e 18 sto da pravam.Napraviv test za merenje na ovulacija kako sto pisav na forumot za ovulacija i mi se pokaza deka tia mi se plodni denovi i bas tie denovi rabotevme na slucajot.Imam tapa bolka vo stomakot i me boli polovinata kako za dobivanje.A bidejki ne dobivam redovno neznam sto da pravam.20 dena piev i caj od macina trava .POmognete mi ve molam za sovet.user posted image .

Непосредна врска до пораките: 555
19.5.2010 10:34:25   
Палешка РР
Можеш да направиш тест ако ти доцни и еден ден, само на првата утринска мокрача. И јас имав нередовни циклуси и видов user posted image само на еден ден изостанок на менструација. Но можеш и да почекаш...

(Одговор на членот Lav)
Непосредна врска до пораките: 556
19.5.2010 10:40:17   
Maca25
 јас ти препорачувам да почекаш уште една недела. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 557
19.5.2010 11:38:24   
Lav
A sto ti bese dijagnozata?Kaj mene hormonite ne se vo red.

Непосредна врска до пораките: 558
19.5.2010 11:48:32   
Палешка РР
Јас немам дијагноза, кај мене е генетика во прашање, скоро на сите жени од нашата фамилија им доцни циклусот, заради задоцнета овулација. Така многу тешко се утврдуваат плодните денови, но и покрај тоа, забременив два пати на прв и на трет обид. Се надевам дека и кај вас ќе биде така user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 19.5.2010 11:49:12 >

(Одговор на членот Lav)
Непосредна врска до пораките: 559
19.5.2010 12:18:44   
dostickage
I jas bi ti preporacala da pocekas uste edna nedela minimum.
Iako mozes nautro pred da stanes od krevet da meris bazalna temparatura.Dokolku nekolku dena za red e povekje od 37C togas si bremena.100% e siguren pokazatel.

So srekja,pa daj Boze da ni se pofalis :)!

Непосредна врска до пораките: 560
19.5.2010 16:32:34   
Lav
dostichage daj bose da e taka.Odma ke vi pisam na forumov.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 561
19.5.2010 22:27:15   
andrijana
Devojki...Vi blagodaram za iskrenite cestitki!!! daj boze za mnogu brzo vreme i vie da se raduvate kako mene.....
Ne cuvstvuvam nisto....samo mi se jade soleno i kiselo... inaku na doktor se uste ne bev, bidejki imam doma takov doktor...user posted image koj mi kaza deka se uste e rano za na doktor...duri nekade okolu 1 juni moze da zakazam termin za pregled i togas oficijalno ke ve informiram koj mesec sum i koga e terminot....
Imajte verba i oslobodete gi mislite..

Citajci go forumot veke 2 meseci se podgotvuvam da zakazam termin za sistina za pregled i da zapocnam so tie proceduri...no ete verbata i zelbata za user posted image navistina uspea.... pozdrav devojki i cesto ke se pisuvame

(Одговор на членот Lav)
Непосредна врска до пораките: 562
19.5.2010 22:32:37   
Палешка РР
Гледате ли што ти е магијата на РР, девојката си читала и си забременила user posted image  user posted image  user posted image
Сега да бидеш повеќе со нас и да не известуваш за малата точка која ќе порасне во прекрасно бебе user posted image

Непосредна врска до пораките: 563
19.5.2010 22:39:58   
Bogdancanka
честитки за нашата нова user posted image ,баш ми е мило што магијата на рр те фатила милаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 564
20.5.2010 9:27:13   
Lav
Zdravo eve cestitki i od mene za andrijana so lesno da si ja pomines bremenosta.I da vi kazam jas vcera nemav strplenija kupiv test i ispadna negativen i mnogu sum razocarana user posted image .So ovie moi neredovni ciklusi veke neznam sto da pravam.Amam toa e toauser posted image .

Непосредна врска до пораките: 565
20.5.2010 12:39:29   
andrijana
Лавче...не се секирај...јас од што бев опседната да останам бремена секој месец купував тестови....верувај ми дека и јас поминав низ тоа и знам колкаво е разоцарувањето... Имај верба и само напред...не се проптоварувај со лоши мисли!!!

(Одговор на членот Lav)
Непосредна врска до пораките: 566
20.5.2010 14:11:05   
vezilka RR
Lav, немој никако да се разочаруваш..добро ај може еден ден да си разочарана ама никако повеќе :)))) Не еден тест, мислам дека пола аптека ја имам купено изминатиов период..ама ако на крај се се исплати!!!!!

Непосредна врска до пораките: 567
20.5.2010 14:23:59   
Lav
Ne problem ako e do tolku i jas ke kupam cela aptekatestovi.Neznam dali mozebi rano go napraviv testot ili?Se somnevam bidejki ovoj mesec za prv pat merev ovulacija so testovite za ovulacija Ovieew i bas za toa sigurna bev deka imam ovulacija.Merev pet dena dvata prvo napraveni testa pokazaa negativen rezultat a ostanatite 3 bea pozitivni.Posledna menstruacija imav na 17.04.a pozitivni testovi za ovulacija mi pokazaa na 29.04, 30.04. i 1.05.Sto mislis ti kako poiskusna dali rano go napraviv testot za bremenost.Ili pak ovie testovi za ovulacija ne se tocni .

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 568
24.5.2010 16:40:31   
mazule
Zdravo Paleska. Ke te zamolam za mislenje. Na 23 ovoj mesec mi bese 12ti den i imav 36,8 tem, iscedokot bese kako belka od jajce i peckanje vo leviot jajnik, si imav normalno odnos. No na 24 temperaturata pak padna na 36,5 i imam pogolemi bolki vo jajnicite kako da mi ide. Ke te prasuvav dali ako na 12 ili 13 den se fati user posted image temperaturata odma se pokacuva ili posle 14 den se pokacuva. pozdrav

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 569
24.5.2010 16:43:36   
mazule
Izvini Vezilka. hehehe

(Одговор на членот mazule)
Непосредна врска до пораките: 570
26.5.2010 4:22:20   
samanta
Luge nemav net..ve molam za sovet:(posle 3,4dena men..imav odnosi so mas mi neznam zaso i mislam deka sum bremena:( :)ili od so sum opsednata...imam nekoj simptomi..me pecka stomakot kicmata nenormalno me boli..glavata isto me stega neznam..so e da pravamli test sega?ve molam z asovettuser posted image

(Одговор на членот mazule)
Непосредна врска до пораките: 571
26.5.2010 9:46:53   
Палешка РР
Мислам дека по 3-4 дена од менструација не е можно да се случи овулација..и кој ден ти е сега од циклусот, можеби е рано за тест?

(Одговор на членот samanta)
Непосредна врска до пораките: 572
26.5.2010 13:18:56   
belabela
Zdravo na site jas sum nova na forumov i koga imam vreme ve citkam.
Sakam da se konsultiram so vas, trebase da dobijam na 25 maj, a na 22 mi potece malku krv i sledniot den uste malku i nikako da mi probie eve deneska veke nemam nisto.
Mojot ciklus trae 31 den i e redoven prosleden so dosta obilni menstruacii vakvo nesto mi se nema sluceno.
So mojot verenik imame nezastiteni odnosi otprilika 4 meseci i sakame bebus pa sto mislite vie uste kolku dena da pocekam za da si napravam test.Se nadevam deka ke ima user posted image   ako ne ke cekame nekoj nareden pat.
Pozdravce do site forumdziki super ste.Ima mnogu raboti da se naucat na forumov.user posted image    user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил belabela -- 26.5.2010 13:20:48 >

Непосредна врска до пораките: 573
26.5.2010 13:36:38   
Julie1
Драга Белабела, еве еден цитат од погоре од форумот,кој ќе ти биде од помош

ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Seuste ti e rano za test pocekaj .Ti ja pustam celata sreka da si vidis user posted image na testot

fala arh_diz user posted image od mene za tebe.inace test ke pravam 4 dena otkako ke mi kasni zaso mojot ginekolog taka mi rece togas bilo najdobrouser posted image user posted image

Се надевам скоро ќе не израдуваш со user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 574
26.5.2010 13:39:17   
Viktori
belabela, почекај барем една, две недели. Сега да правиш тест навистина е рано. Ако тестот ти покаже две цртки, не лаже user posted image . Барем мене не ме излажал.

Инаку, добредојде на форумов и и во нашето рр семејство!! user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.5.2010 13:41:36 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Simona
DARKMASTER

?

da, mnogu e ubavo (7%)

da (37%)

ne bas (34%)

ne (15%)

ic ne e ubavo (7%)

Број на сите гласови: 41

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!