|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
17.9.2011 1:05:20   
pozitive
arabika pa ti si bremenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 testa toa e toa user posted image user posted image user posted image user posted image

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот Arabika)
Непосредна врска до пораките: 1301
17.9.2011 1:36:45   
Arabika
POZITIV......Nemozis da zamislis kolku mi znaci ova sto mi go napisa i prva mi se obrati......Se sekirav samo za vtoriot test, posto vtorata crticka bese rozeva, a vo prviot kako so kazav sosema crvena......Ti posakuva SE so si posakuvas da ti se ostvari...I na site vie koi cekate user posted image ...I jas bev delo od vas....Sto poveke mamicki AMIN!
bESKRAJNO TI SUM BLAGODARNA POZITIV I PLACAM OD SREKA!

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 1302
17.9.2011 9:11:00   
KRISTIJANA*
Arabika koga jas pravev test za bremenost vtorata crta bese bleda bleda duri nevidliva si rekov si zamisluvam i sigurno samo jas ja gledam ...... megjuta koga bev da potvrdam bremenost doktorot mi rece vtora crta si e vtora bez razlika kakva e ..... cestitki i od mene

Само една работа е поубава од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш мајка....

Непосредна врска до пораките: 1303
17.9.2011 9:25:56   
temjana
user posted image user posted image user posted image Честитки и соuser posted image лесно

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1304
17.9.2011 9:28:38   
Luci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Arabika, втора црта и е втора црта, каква и да е бледа, темна... Честитки за бременоста и со лесно user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 17.9.2011 9:29:01 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1305
17.9.2011 10:30:06   
kikicka
CESTITKI ZA ARABIKA uzivaj vo ovoj najubav period !!! So lesno

LELE citam i taka si se navrakam na toj period off kolku cudno custvo :) Sanja mislam deka ke gi dobieshuser posted image user posted image posho vikas deka te sece nesto dole,mene 3pati me presece pred terminot za mensruacija ,najprvo se zalev za bolki vo kicmata,a posto bea praznici mng si ruckav taka da ne zabelezav za nagonot za hrana, dr.znak ustvari koga pomisliv deka moz da sum trudna beshe dodeka piev kafe mi se svrti i obicno mi se vrteshe nasabajle kafe cigara ama ova epten beshe duri istrcav da povratam ama nemozev,isto taka piev vino i prvata goltka mi se zgadi i si vika aaaaaa neeee si zamisluvam nema sansi i si prodolziv da si pijam ,utre denta se zamisliv i cekav da dojde termin za mens da vidam dali ke kasni i kasneshe ama edvaj se strpev 5 dena posle napraviv test i dobiv za 5 sekundi user posted image ne veruvav pazemav uste eden i pak odma se pokazaa nakraj otidov na ginekolig i gledam na eho tocka crna i dok.mi vika cestitam 6nedeli ste trudna user posted image user posted image .

< Поракaта ја уредил kikicka -- 17.9.2011 10:35:29 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1306
17.9.2011 10:42:41   
Arabika
HRISTIJANA zlato fala ti mnogu...Na site, na site vi go posakuvam istoto..Mislev SE moze da se opise so zborovi,no ova definitivno NE!!!!!Mi velea samo napred, istoto vi go velam i jas na site..Nema zastanuvanje!!!!Uste nemozam da se svestam!

Непосредна врска до пораките: 1307
17.9.2011 12:09:59   
pozitive
fala arabika vcera bese kasno i koga te procitav morav da ti odgovoram cestito i so lesno da si pominis pa mozis da go spodelis iskustvoto so nas kako zacna/ mene mi pocnuvat plodnite denovi na 23 do 29 meram t pa se nadevam deka zaedno so folnata sto ja pijam i sto meram t ke se izraduvam sto poskoro ama ne se preoptovaruvam ako bidni neka bidni ako ne gospod koga ke saka togas pozdra do tebe uste ednas idna mamickeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

Непосредна врска до пораките: 1308
22.9.2011 14:14:44   
KeTa
Здраво,значи јас тука сум нов член и сакав да се посоветувам од поискусните..имам ужасно гадење после секое јадење(нагон за повраќање)почесто одам во WC,имав болки во грбот,чуствувам замор и несекое ми се спие..правев тест а излезе една цртичка..сакав да знам дали би било можно да сум бремена иако тестот за бременост покажа дека не сум..user posted image збунета сум многу,незнам што да правам а треба да ми дојде менструација за некој 5-6 дена..user posted image

(Одговор на членот Lady)
Непосредна врска до пораките: 1309
22.9.2011 14:20:09   
kikicka
pocekaj gi tie 5,6 dena do menst. pa ako ti kasni zemi pak test ili odi na ginekolog da se proveresh na eho. jas cekav mi kasneshe pa se proveriv i bev :)) inaku znacite se toa

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот KeTa)
Непосредна врска до пораките: 1310
22.9.2011 14:23:01   
miana
I da si bremena mnogu e rano  da ti pokaze testot..Cekaj neka izmine periodot za menstuacija,pa ako pocne da ti kasni togas ke proveris....Poleka ,simptomite za breenost ne pocnuvaat tolku rano..Mislam deka gadenjeto ne ti e od toa,ama sepak pocekaj ..ako sakas da si bremena ti posakuvam da ti se ispolni...

(Одговор на членот KeTa)
Непосредна врска до пораките: 1311
22.9.2011 14:30:14   
KeTa
ке чекам што да правам,иако мисе чини дека тоа е цела вечност чекање..длабоко во себе се надевам дека сум :) иначе фала што веднаш ме посоветувавте и ми дадовте мотив да се надевам..фала многу однапред .user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1312
22.9.2011 14:36:02   
dostickage
jas gi imav site simptomi na bremenost uste pred da mi zadocni.Pravev test od nestrplivost i pokaza negativen.
Posle pocekav da zadocni i otkako zadocni pet dena pravev test Sure Check,merev vaginalno temperatura i se pokaza bremenost.
taka da mislam deka moras da pocekas ,ustvari ne moras mozes i preku krv da vidis,ima i testovi sto otkrivaat bremenost uste pred da docni ciklusot....kako si sakas.Ime eden test vo Zegin go reklamiraa sto i nesto denari bese demek pokazuval bremenost i pred da zadocni ciklusot tri dena posle moznoto zacnuvanje...probaj ako tolku ne mozes da izdrzis

glupavo e da kazam da bides strpliva koga i jas ne bevuser posted image

ajde daj boze da bide pozitivno :-)

(Одговор на членот KeTa)
Непосредна врска до пораките: 1313
22.9.2011 14:36:25   
JovanaJ

ИЗВОРНА ПОРАКА: KeTa

Здраво,значи јас тука сум нов член и сакав да се посоветувам од поискусните..имам ужасно гадење после секое јадење(нагон за повраќање)почесто одам во WC,имав болки во грбот,чуствувам замор и несекое ми се спие..правев тест а излезе една цртичка..сакав да знам дали би било можно да сум бремена иако тестот за бременост покажа дека не сум..user posted image збунета сум многу,незнам што да правам а треба да ми дојде менструација за некој 5-6 дена..user posted image

I jas mislam deka e rano za tolku silni znaci na bremenost. A i za testot definitivno malku podocna, nekolku dena otkako ke ti dozni menstrualniot ciklus. Ako ja posakuvas bremenosta ti posakuvam da ti se ispolni..:))

(Одговор на членот KeTa)
Непосредна врска до пораките: 1314
22.9.2011 14:40:49   
anebebe
zenicki mene mi e 9 en po ET i nemam nekoi znaci deka sum user posted image vcera imav mn golemi bolki vo polovinata vo krstot so vikaat i na desnata strana eve eke nekoi 5 den konstantno a i mn grc mi ja fati desnata noga vcera , inaku postojano lezam pijam tecnosti na sekoe sum vo wc neznam sto da pravam dali da naprvam test ili da pocekam do 14 den dajte sovet nesto vie po iskusnite user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1315
22.9.2011 18:33:13   
Olivia
Anebebe trpenie spasenie, najdobro da pocekas uste nekolku dena preku krv da pravis test, no ako ne mozes da se vozdrziz Sure check bi ti bil najdobar izbor za test preku mokraca, jas ti ja posakuvam seta sreka na svetov i veruvam deka ovoj pat stigna do celta.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1316
22.9.2011 20:05:05   
***maca***
Zdravo jas sum nova.Me bolat gradite nekolku dena po red,i dolniot del na stomakot,a rano mi e za dobivanje na mens.Dali ovie bolki se znak na bremenost.Pozdrav ako znae nekoj neka mi pise.

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 1317
22.9.2011 20:33:50   
***maca***
Zdravo na site.Jas sum nova.Imam problem,me bolat gradite nekolku dena po red,i imam bolki vo stomakot dole od desna strana,a rano mi e za dobivanje men.Dali se toa bolki za bremenost ili ne

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1318
23.9.2011 12:00:58   
fiore
zdr!na site rr.imav edno prasanje do site vas mozebi nekoja imala problem kako mojov.jas ovoj mesec dobiv 5dena predvreme denes mi e 4 den od menstruacija ama nekako krvarenjeto e slabo imam samo kafeaf iscedok i toa ne na vloska samo koga odam vo wc i koga ke se izbrisam so paloma togas ima ko zici krf ama ne crvena boja neznam sto moze da bide samo se plasam da ne e nesto strasno.ve molam nekoja od vas znae nesto da mi pomogne ve pozdravuvam na site

(Одговор на членот ***maca***)
Непосредна врска до пораките: 1319
23.9.2011 12:05:58   
kikicka
Fiore sum nemala takov problem ali ti preporacuvam da se javis na ginekolog ne daj boze nemisli na najstrasno ali sepak strucnjak si e srtucnjak nemaod sto da se plasis ako otidesh na kontrola na vreme! kisses

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 1320
27.9.2011 9:11:13   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kasno go vidov ova...Na drugarkami i kasnese malce a rabotea u veliko na bebe..TRi testa napravi - negativni i posle bas site se iznanadiveme onaka od koga ni kaza deka nema nisto i Op posle - abe lazni bile testovite...Mozno e se

Zdravo Miana,

Jas bev malku otsutna so obvrski i eve denes go vidov odgovorot. Fala ti, sepak i docnelo...jas ke vdam vo oktomvri kako ke bide, bidejki na pocetok na septemvri dobiv iako ne bese isto kako prethodno. Testovi napraviv i negativni bea, vcera kako da zabelezav crtka mnogu tenka, ama mozebi si pravam film. Treba da odam na ginekolog i da vidam. Inaku se ubiv jadenje kiseli krastavicki, ama pak si vikam da ne nema vrska so toa sto si mislam. Sepak najsigurno e doktor da kaze sto e.

Pozdrav mnogu i fala za informacijata, mnogu ni znaci na site sto vo ovoj period se obiduvame da zabremenime.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1321
28.9.2011 15:57:31   
Ananija
Здраво ригерајки, ете ме мене пак...денес треба да Не ми дојд и нестрплива сум да помине денес па цел ден го спијамuser posted image user posted image се надевам дека ке потрае вака неколку дена за да имам можност за тест user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1322
29.9.2011 10:51:40   
Ananija
Здраво, и денес нема ништо од менс. последната ми беше на 1.09 и секогаш ми е на 28 дена ...што мислите дали е време за тестuser posted image

патем имам некој слабо светло жолт реток исцедок ...

(Одговор на членот Ananija)
Непосредна врска до пораките: 1323
29.9.2011 11:16:00   
miana
Denes kupi test,utre sabajle napravi go !! Ajde bidi trpeliva uste malce user posted image Ti posakuvam sreka i user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1324
29.9.2011 15:11:47   
vida
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ananija

Здраво, и денес нема ништо од менс. последната ми беше на 1.09 и секогаш ми е на 28 дена ...што мислите дали е време за тестuser posted image

патем имам некој слабо светло жолт реток исцедок ...

Mene mi kasnese samo eden den i naredniot napraviv test i vednas mi pokaza pozitiven.I na testot isto taka pisuvase deka moze da se napravi i ako ti kasni samo eden den.

Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali odite vo teretana?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!