|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
30.9.2011 8:43:41   
Ananija
Утрово драги рингерајки си ги видов user posted image двете цртки и јас!user posted image
Ви посакувам на сите вас што ги посакувате, да ги видитеuser posted image

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 1326
30.9.2011 8:48:22   
Bububebe
Честитки Аналија и со лесно user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ananija)
Непосредна врска до пораките: 1327
30.9.2011 8:49:28   
Luci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ananija честитки и имај лесна бременоста user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1328
30.9.2011 9:54:40   
Ananija
user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi Blagodaram, im posakuvam navistina na site sto gi posakuvaat tie dve crtki da gi vidat, i da se raduvaat user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1329
30.9.2011 10:01:32   
miana
bravo,bravo,bravo....Ti posakuvam ubava i lesna bremenost i zdravo i zivo user posted image

Непосредна врска до пораките: 1330
30.9.2011 21:55:38   
liljak
zdr ...prvite pati koga zabremenav , no za zal zavrsiv so spontan gradite ne me bolea samo dolniot del od stomakot...pa sakam da prasam dali ima nekoj zabremenato so bolki vo gradite posto sega me boli mnogu dolniot del no i denes pocnaja da me bolat gradite pa se razocarvamuser posted image user posted image user posted image si mislam deka pak ke se razocaram, poradi sto bolni gradi se znak na menstruacija ...

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1331
30.9.2011 22:05:22   
vida
ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak

zdr ...prvite pati koga zabremenav , no za zal zavrsiv so spontan gradite ne me bolea samo dolniot del od stomakot...pa sakam da prasam dali ima nekoj zabremenato so bolki vo gradite posto sega me boli mnogu dolniot del no i denes pocnaja da me bolat gradite pa se razocarvamuser posted image user posted image user posted image si mislam deka pak ke se razocaram, poradi sto bolni gradi se znak na menstruacija ...

bolni gradi ne se samo znak za menstruacija,kaj mene bea znak za bremenost...bez razocaruvanja.I Ananija ti posakuvam ubava i lesna bremenost i zdravo zivo user posted image .Site sto cekaat user posted image pobrzo da si gi vidat!

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1332
1.10.2011 12:31:43   
arh_diz
Cestitki Ananija imaj lesna bremenost

Биди тоа што си

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 1333
2.10.2011 13:28:47   
monika beluchi
здраво на сите
Имав односи со дечко ми на 5 ден од циклусот(незаштитени)Откако имавме односи не ми се појави на капка крв...а обично секогаш кога имаме односи за време циклус ....после тоа циклусот ми се продолжува за неколку дена.Знам дека шансите за бременост после циклус се многу мали ама што да правам и овој пат ќе ме убие исчекување

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 1334
2.10.2011 13:56:50   
kapina
pa za vreme menstruacijata jas kolku sto znam ne e ni preporaclivo da se ima odnosi jas sum 6 godini vo brak pa ne sum imala odnosi za vreme menstruacijata 

(Одговор на членот monika beluchi)
Непосредна врска до пораките: 1335
2.10.2011 14:11:25   
Melanija RR
Ananijaчеститки и имај си убава бременост user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1336
3.10.2011 17:38:39   
Ananija
Blagodaram na site utrovo pak napraviv uste eden test interesno e custvoto na iscekuvanje, i koga pak ke gi vidis user posted image neverojatno! Site da si gi vidite user posted image da si imam drustvo so koi ke gi minuvame denoviteuser posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1337
4.10.2011 12:11:27   
liljak
zdr rr ...imam edna dilema...poslednata menstruacija mi bese na 3septemvri (ama dva dena imav kafeav icedok a na 5 septemvri so krv, mi probi) i eve sega uste mi nema dojdeno menstruacija no gradite me bolat kako i dolniot del od stomakot....plodnite denovi gi pogodiv poradi toa sto bev na ginikolog i mi bea na 18 i 19 den....DALI MOZI DA SE SLUCI CUDO DA SUM BREMENA?...imav dva spontani abortusi i koga ostanav tie pati bremena gradite ne me bolea i imav kafeav iscedok denot koga trebase da mi dojdi menstruacija......test seuste nemam napraveno, se plasam da ne se voznemiram ako e negativen(po preporaka na ginikologot mene mi  veli deka i nekogas e mnogu rano za da pokaze dve linii poarno ne go pravi doma sama dojdi ke go napravime)....kazetemi spored vase iskustvo so da pravam?..pozzzzzzzz

Непосредна врска до пораките: 1338
9.10.2011 0:58:57   
HAPPY S
liljak sto napravi? ima li nesto novo za slavenje?inace i jas sum vo iscekuvanje i pocnaa da mi se pojavuvaat bolki vo gradite,veke edna nedela po odnosot so mm,za vreme na ovulacija,no za 1 nedela treba i da ne dobijam,pa zatoa sega pocnuvaat da mi se mesaat rabotiteuser posted image a  od vreme na vreme vecerva primetiv imam i nekoi kako peckanja vo matkata,no se kako kratkotrajni,ko da te stipnal nekoj,isto primetiv i nekoii kiselini, a i mnooguu se zadisuvam brzo,sto odam se zamoruvam user posted image pa sega prasuvam dali i ova spaga vo znaci na bremenost,a i plus po samo edna nedela,dali e mozno?ili mi e toa samo psihicki?user posted image

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1339
12.10.2011 2:54:00   
HAPPY S
bolni gradi ne se samo znak za menstruacija,kaj mene bea znak za bremenost...bez razocaruvanja.I Ananija ti posakuvam ubava i lesna bremenost i zdravo zivo user posted image .Site sto cekaat user posted image pobrzo da si gi vidat!

....te bolea celite gradi ili samo bradavicite,i dali ti potemneauser posted image

< Поракaта ја уредил HAPPY S -- 12.10.2011 2:55:21 >

[img]http://www.ticker.7910.org/an1cJQk02CB0000NzgzMjJzfDEwMDA5OThzYXxWTyBCUkFLIFNNRQ.gif[/img]

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 1340
12.10.2011 11:25:17   
Ananija
user posted image Доброутро рингерајки, јас утрово бев за прв пат на гинеколог се нормално за овие неколку недели плодот неможе да се измери уѓте е многу малечко и за две недели ке го видиме user posted image ..

HAPPY S јас првиот пат значи претходниот во јули чинам многу бев преоптеретена едвај чекав ден по ден да мине и направив три теста си ги барав симптомите ама дојде...овој пат септември ми дојде на 1 опуштено со мм имавме само два пати цел месец и со интимности не претерувавме кога треба да биде ке си биде ич не се секирај само опуштено градите после очекуваната дата за менс. ме болеа и малку повеќе ми се спиеше и имам светло жолт исцедок не е бело прање незнам заборавив да ја прашам докторката. Сите ние стискаме палци за тебе ајде сакам пријателки заедно да споделуваме уште од рана бременост...user posted image Пријатен ден на сите

(Одговор на членот HAPPY S)
Непосредна врска до пораките: 1341
12.10.2011 11:47:32   
Sajna
liljak za da ne se nerviras i voznemiruvas idi si do labaratorija i preku krv odma ke doznaes

Непосредна врска до пораките: 1342
14.10.2011 12:09:32   
Pepelaska *
многу се плашам женски, требаше да добијам на 8 а крајно вчера како што јас си пресметувам ама немааа... а ми се повраќа некако ме боли стомак ми паѓа притисокот исто како и првиот пат, се мислам да купам тест user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1343
14.10.2011 20:23:04   
klum
zdravo devojki sakam da ve prasam otprilika kolku vreme pred da vi kasni se custvuvaat nekoi od simptomite?znam deka e individualno ama sepak nekoe iskustvo spodelete mi ,jas 4 meseci se obiduvam i nisto i se si mislam deka i ovoj mesec nema da izleze nesto,znam deka treba da sum pozitivna i da ne se optovaruvam premnogu so toa no ednostavno ne mozam kolku i da se trudam

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1344
14.10.2011 20:24:33   
klum
pepelaska zemaj test ne se misli ,ajde da ni pises radosna vestuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

многу се плашам женски, требаше да добијам на 8 а крајно вчера како што јас си пресметувам ама немааа... а ми се повраќа некако ме боли стомак ми паѓа притисокот исто како и првиот пат, се мислам да купам тест user posted image

Непосредна врска до пораките: 1345
14.10.2011 21:27:05   
AnnaMolly RR

Уште утре да си купиш тест и да го направиш. Што поскоро дознаеш, подобро. А штом веќе ти доцни, ако има нешто сигурно ќе се покаже.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1346
14.10.2011 23:37:22   
lindicka
Zdravo na site. Kakvi se tie bolki vo stomak sto gi imate? Ovie denovi treba da dobijam, imam nekoi bolki vo stomak, ama ne se bas bolki tuku kako bockanje. I plus me bolat gradite, sto si go tolkuvam kako znak za dobivanje na user posted image .
Jas imav vekje edna bremenost, no ne zavrsi dobro, no togas ne se sekjavam na bolki vo stomak, t.e mi bea ako teskotii, i podocna pocnaa da me bolat gradite.. malku sum zbuneta od celata situacija, izgleda zatoa sto sakam da sum user posted image pa psihicki si gi nametnuvam simptomite...Kako i da e..individualno e, no sepak..

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1347
15.10.2011 11:40:35   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Уште утре да си купиш тест и да го направиш. Што поскоро дознаеш, подобро. А штом веќе ти доцни, ако има нешто сигурно ќе се покаже.

ништо добив, ќе почека Мартин за другарчеuser posted image од една страна се израдував што не очекував ама од друга си мислам рано е

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1348
16.10.2011 17:41:43   
Zoja
Дечки јас последно добив на 9ти Септември, тогас добив на 32 дена а пред тоа добивав 4 месеци на 35дена и сега не знам да казам колку ми касни.. не мозев да издрзам пред малку купив Sure Check и ми излезе само една црта user posted image .. не знам сто да мислам - помогнете со искуство?? мислење?? user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 1349
16.10.2011 17:51:58   
AnnaMolly RR
Зоја, почекај уште ден-два. Штом циклусот ти е на повеќе од 30 дена, мислам дека е рано за тест. Или, пак, ако не можеш да издржиш, оди на гинеколог и тестирај ја крвта.

Live and let live

(Одговор на членот Zoja)
Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Pomos okolu izbor na ime
miana

Ajde RR mamicki glasajte i pomognete.Prvata kerka mi se vika Mia a sega vtorata ?

Mila (34%)

Daria (41%)

Matea (25%)

Број на сите гласови: 178

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!