RE: Знаци на бременост (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (30.5.2012 21:31:30)

Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (31.5.2012 21:18:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.

Имам предчувство дека ќе добијам [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (31.5.2012 21:44:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] издржи ,многу мислеле но не добиле [sm=smiley1.gif]

marija/ -> RE: Знаци на бременост (31.5.2012 23:35:00)

Здраво рингерајки би сакала да прашам дали кафеавиот исцедок, болка во градите, кичмата и јајниците може да значи бременост? [sm=smiley1.gif] позз до сите

Kolachence -> RE: Знаци на бременост (1.6.2012 0:02:14)

Marija/ mozno e! Ako ne premine vo redoven ciklus (so normalno krvarenje), moze da znaci deka si [sm=nosecka.gif]
Pozdravce!

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (1.6.2012 14:11:26)

Леле луѓе неможам да издржам до утрее [sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif] утре треба да добијам а јас немам никаков симптом за добивање.... обично 1 ден пред да добијам ме боли стомак исто како да ми е прв ден од циклусот[sm=smiley1.gif] хммм... мислам дека овој еден ден ми е како една година у пм [sm=smiley24.gif]

marija/ -> RE: Знаци на бременост (1.6.2012 22:19:19)

За жал добив [sm=smiley19.gif] повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат [sm=rozacrtici.gif] да им се исполни [sm=smiley1.gif]

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (4.6.2012 22:45:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: marija/

За жал добив [sm=smiley19.gif] повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат [sm=rozacrtici.gif] да им се исполни [sm=smiley1.gif]

marija/ и јас вчера добив, денес ми е втор ден [sm=smiley13.gif] но тоа е што е, нема откажување! После [sm=hudicek1.gif] идеме со нови сили!!!

Него јас се мислам за една друга работа... сум слушнала дека некои жени останале бремени за време на циклусот... паа бидејќи со мм се обидуваме веке 1 година и 2 месеца ќе го пробаме и тоа, гадно е алиии можеби ќе се фати!

marija/ -> RE: Знаци на бременост (4.6.2012 23:00:17)

Така е Anne^ и јас почнувам со нови сили и овој месец, па ни останува само да се надеваме дека ќе биде овој месец [sm=rozacrtici.gif] позз

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (5.6.2012 19:53:16)

Амин боже, чул те господ! Од твоја уста во божји уши! Те гушкамм!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

marija/ -> RE: Знаци на бременост (6.6.2012 0:24:10)

Anne^ [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]

SandraR -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 15:21:46)

Zdravo ringerajki sakav da ve prasam nesto znaci mi kasni dva dena i denes odednas dobiv bolka za dobivanje i na gajkickite zabelezav krv ama ne crvena tuku rozevkasta mislev deka dobiv staviv vloska ama sega nema nisto ni bolka ni pak menzis.....Sovet sto da pravam pozdrav...

big_mama817 -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 15:29:39)

би те советувала да направиш тест за бременост за да бидеш посигурна и со среќа [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] поздрав

SandraR -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 15:45:21)

Da toa mozam utre sabajle rano :)) se nadevam ke vidam [sm=rozacrtici.gif] fala mnogu za sovetot pozdravce

**IRENA -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 16:37:05)

Ajde SandraR ti ja pustam celata srekna da si i vides tvoite [sm=rozacrtici.gif]ili [sm=modricrtici.gif] i jas uste 4 dena ke se potrudam da izdrzam za test!ama nekako slaba sum so trpenieto[sm=jezicek.gif] i da ne mislam na toa![sm=smiley13.gif]

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 22:16:59)

Ајде нека ни се множат бебушкииии!!!!! Ви посакувам среќа!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

**IRENA -> RE: Знаци на бременост (7.6.2012 22:26:52)

Daj Boze Anne^ isto da se vrati i na tvoja glava sto poskoro!Golema [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] do tebe

**IRENA -> RE: Знаци на бременост (8.6.2012 16:42:26)

Zdr!Rano mi e za [sm=hudicek1.gif] duri na 11 juni,a i rano mi e za test bar taka mislam a vo stomakot simtomi kako za pred dobivajne drugo nisto!ama se mislam deka ke dobijami se mi se mota vo glava deka i ovoj mesec nisto[sm=smiley13.gif]!

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (8.6.2012 21:28:39)

Ирена миличка, симптомите за [sm=hudicek1.gif] и за [sm=nosecka.gif] се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи!
Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест!
Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш [sm=rozacrtici.gif] цртки!!! те гушкам [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

**IRENA -> RE: Знаци на бременост (9.6.2012 16:21:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

Ирена миличка, симптомите за [sm=hudicek1.gif] и за [sm=nosecka.gif] се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи!
Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест!
Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш [sm=rozacrtici.gif] цртки!!! те гушкам [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Fala ti Anne ^ dusicke [sm=smiley31.gif] Znam deka se isti simprimite ama pa se si velam imam nekade procitano deka nekoj zeni i den dva pred da im dojde [sm=hudicek1.gif] im se pojavuvale[sm=rozacrtici.gif]!pa se mi se mati vo glava da trknam da kupam de ama pak mi e straf da ne se razocaram i ovoj pat[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]ajt ke probam da izdrzam do utre pa ke vidam sto ke vide poso ne mi izleguva od glava kolku i da se trudam se tamu mi e pametot[sm=smiley5.gif]
GOLEMA [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] do tebe

Anne^ -> RE: Знаци на бременост (10.6.2012 16:12:30)

Иренче, имаш нај нај најјј голема поддршка од мене! Стрпи се барем уште еден ден, дај боже да си видиш [sm=rozacrtici.gif] !!! И те чекаме со позитивни резултати! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Yummy Mammy -> RE: Знаци на бременост (10.6.2012 19:08:58)

Zenski aj da ve prasam, vie verojatno najmnogu znaete. Koga najrano se pravi testot za bremenost? Jas uste dojam, i nemam dobieno, a nesto vo posledno vreme osekam taka nekakvi nejasni simptomi, kako za dobivanje, ama ne bas... de mi se losi, de mi se vrti, de osekam razni mirisi vo nos, de nekakvi bolki vo stomak... [sm=zmeden.gif]

A da, ne vi kazav deka uste nema ni mesec dena od klucniot moment, na 18ti ke bide mesec dena od "taa" vecer [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (10.6.2012 19:34:18)

Yummy Mammy јас немам искуство со тестови не сум правела,но од клучниот ден имаш точно 3 недели [sm=smiley1.gif] па ја мислам ако имаш редовен циклус не е лошо да тркнеш утре до аптека [sm=smiley36.gif] па што биде биде [sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: Знаци на бременост (10.6.2012 19:42:33)

Uf ne znam dali ima testovi za pred da ti zakasni, probaj, vidi, napravi, pa ako ne zemi eden rezerva, ako ovoj pokaze negativno.....

Jas treba za edno 3 dena da dobijam....

Maca25 -> RE: Знаци на бременост (10.6.2012 21:04:50)

Јами мами, направи си еден тест, за сваки случај. И обавезно кажи ни! [sm=smiley36.gif]
Јас пред добивање имам секогаш симптоми на бременост, кај и цел живот ми касни, па и после пораѓај ист прича, само плус пловраќање и гадење. Исто како да сум бремена. И затоа пред секое добивање тест си правам, да бидам мирна и сигурна.

Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>