RE: Знаци на бременост (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Lacrymosa -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 16:52:58)

Sepak malku sum trudnicko. Bev deneska na ginekolog. Na eho seuste nisto ne se gleda, no mi pravese test od urina i taa bledata crticka ipak bila crticka [sm=rozacrtici.gif]. [sm=smiley1.gif]. Lele kolku mi e se ova cudno i neocekuvano

Maria -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 16:56:34)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Честитки имај си лесна бременост [sm=smiley1.gif]

masa -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 17:14:44)

Честитки Lacrymosa [sm=smiley31.gif] имај убава и лесна бременост! Дајбоже и сите други како тебе вака од прва да си останат бремени!

baby77 -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 17:27:18)

ete ubavo si pisav jas..bledi jaki dve si se dve..cestitki za novata trudnicaaaa..imaj lesna i ubava bremenost [sm=bravo.gif]

Lacrymosa -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 22:27:39)

Fala vi na site

Ummu_Ajna -> RE: Знаци на бременост (19.2.2013 23:44:42)

da prasam nesto, mada ne mi se veruva ama
cisto onaka, zavcera vo 5:30 sabajle me utepa edna kiselina i se isturiv od povrakanje, eve i denes mi se losi mi se gadi, ama ne mozam da povratam, ne mozam da jadam mnogu se plasa da ne povratam i hranata mi se gadi, i proliv ima. da ne e bremenost ova ?? ili nekoj virus? inace sum na terapija za ivf.

fila -> RE: Знаци на бременост (20.2.2013 10:28:06)

Nisto od mojata navodna bremenost testot lazno pizitiven samo imam nekakva tecnost vo matkata sto treba da se cisti i sega sum isplasena .doktorot rece prvo da dobijam mrnzis i ako i posle toa ja ima taa tecnost ke mors da se cisti imsl li do sega nekoh vakvo iskustvo?

Ummu_Ajna -> RE: Знаци на бременост (20.2.2013 10:38:27)

testot lazennnnn????? kako be ti pokazalo dve crti? a negativ ne si trudna vnimavaj da ne se raboti za greska nekoja? moze od taa tecnost ne se gleda plodot. probaj napravi preku krv toa e naj sigurno.

dostickage -> RE: Знаци на бременост (20.2.2013 11:44:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna

da prasam nesto, mada ne mi se veruva ama
cisto onaka, zavcera vo 5:30 sabajle me utepa edna kiselina i se isturiv od povrakanje, eve i denes mi se losi mi se gadi, ama ne mozam da povratam, ne mozam da jadam mnogu se plasa da ne povratam i hranata mi se gadi, i proliv ima. da ne e bremenost ova ?? ili nekoj virus? inace sum na terapija za ivf.

Ili e stomacen virus ili e preosetlivost na nekoj lek . Prasaj doktor za mozni nesakani dejstva na lekovite sto gi primas.

Ummu_Ajna -> RE: Знаци на бременост (20.2.2013 12:29:15)

prasav mi rece ne e vrzano ova so terapijata, moze za e virus, i mozes da pijes sto sakas sega ne steti, za da se izlecis.

SandraRo -> RE: Знаци на бременост (22.2.2013 20:14:37)

Ringerajki od moeto nisto [sm=smiley19.gif] vcera dobiv :(((;

emaaaa -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 1:00:21)

zenski pomognete mi dobiv i prviot den normalno ,2 den mnogu malku i toa so kafeava boja, 3den nisto ,4 den samo nekolku kapki sto moze da e ova pravev test 4 den izleze negativen doktorot mi veli deka toa ne e normalno pomagajteeeee zakazav pregled vo petok ama do petok????????

pozitive -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 1:18:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: emaaaa

zenski pomognete mi dobiv i prviot den normalno ,2 den mnogu malku i toa so kafeava boja, 3den nisto ,4 den samo nekolku kapki sto moze da e ova pravev test 4 den izleze negativen doktorot mi veli deka toa ne e normalno pomagajteeeee zakazav pregled vo petok ama do petok????????

emmma dali deneska napravi test
i dali imas kafeav iscedok uste?

utre test preku krv bhcg-beta ha ce ge hormon za bremenost se ispituva ako e pozitiven imaat vrednosti i ke ti kazat sigurno dali ima nesto nemoj da se trevozis ic da ne mislis na loso ajde samo so pozitiivn misli

emaaaa -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 1:23:14)

denes ne sum napravila nemam iscedok nikakov

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 14:32:33)

emaaaa не се секирај може да е бременост ,а ако не е сигурно не е нешто страшно .Стрписе до петок никој неможе да знае мора на ехо да те види па и да сочека следен циклус,но мислам дека се е ок само таков ти бил циклусот.

kikicka -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 16:07:12)

Ема мене последната менструација таква ми беше , па потоа останав [sm=nosecka.gif] Јас не испаничив дека не правевме бебе, ама ако вие сте правеле тогаш секако оди на преглед.
ИЗВОРНА ПОРАКА: emaaaa

arh_diz -> RE: Знаци на бременост (27.2.2013 16:22:48)

Stom prviot den si dobila normalno a posle po malku sigurno ne si bremena. Ili si bila bremena ama si prokrvarila, kaj mnogu taka se slucuva i ne bi trebalo da mislis deka e nesto strasno.

Gabriela V -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 9:20:47)

Dragi zenicki edno prasanje! Dali 4 pozitivni testovi za bremenost moze da se lazni? Znam deka e glupavo prasanjeto ama mn mi e strav bidejki ovaa e dolgo cekano i posakuvano i sega nekako ne mi e verno. Napraviv denes preku krv pa posle 3 rezultati, no mnogu sum nestrpliva! Ve molam za mislenje!

arh_diz -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 9:22:42)

Testovite se so golema tocnost vo denesno vreme,dolku ti pokazale dena si bremena znaci bremena si
Najdobro e da napravis test na prva utrinska urina

babyhope -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 9:27:06)

Gsbriela V не се плаши мила, УЖИВАЈ!! 4 тестови не можат да се лажни, само опушти се ќе видиш дека и преку крв ќе биде позитивна Бета!!! Ти посакувам лесни [sm=9nebesa.gif]

SandraRo -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 11:42:27)

Rr sakav da ve prasam nesto 10 dena pred da dobijam pijam persen,vo slucaj ako vo megju vreme ostanam bremena dali persenot moze da steti?pretpostavuvam deka ne no sakam da prasam da se osiguram pozdrav

SandraRo -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 11:45:10)

Ti cestitam i tebe i na site sto se trudnicki ...imaj ubava i lesna bremenost

arh_diz -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 11:47:08)

Nema da ti steti persenot , mozes i vo bremenost da go pies ako sakas

SandraRo -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 12:51:04)

E super stom e taka :))) fala ti mnogu za odgovorot pozz

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (14.3.2013 15:39:30)

Gabriela V cekame potvrda za [sm=rozacrtici.gif] preku krv [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>