tila -> RE: Знаци на бременост (26.3.2013 19:03:05)
|
zdravo ,mene mi otkrija policisticni jajnici, odnosno vodeni cisti na jajnicite koi pukaat za vreme na menzis, zatoa imav neredoen ciklus , duri i ednas se sluci mi kasnese 4 meseci no so pomos na apcinja prepisani od ginekologot mi se regulira. znaci sakam da kazam deka otkako go smeniv ginekologot mojata menstruacija se stabilizira i eve skoro 8 meseci mi e redovna kako casovnik, no ovaj mesec mi kasni eve skoro 10 dena, i sega se plasam da ne povtorno reagiraat cistite ili se slucuva nesto drugo.Kako i da e jas i soprugot eve dve godini se obiduvame za bebe no ne uspesno pa sakav da ve prasam , dali i ovaj pat se raboti za problemot so cistite ili e nesto drugo,znaci ovie 10 dena kako mi kasn ipred, dva dena mokracata mi bese crvena i si pomisliv gotovo ke mi dojde no nisto , a i zabelezav bledo rozevkast iscedok ,i odam cesto vo wc :P :) ,pa sakav da prasam za sovet . dali ovie se znaci za bremenost ili e nesto drugo i ali da zemam tets ili da ne e rano, ve molam pomogne te mi . pozdrav do site
|
|
|
|