RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (26.3.2012 14:27:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Каде има некоја продавница каде што печатат натписи на блузи и слично?

Имаш на колектива попуст 50 % за печатење на маички

Натушке, не можам да го најдам ова [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Изгледа поминало [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

mamicki -> RE: Каде да најдам? (26.3.2012 14:44:05)

Мислам дека најдов нешто налик на тоа што барам на страната на Clinique, инаку, коректор употребувам, но јас не сакам да ги маскирам, туку да ги излекувам, лето иде, а во лето ништо освен кармин и маскара не ставам на лице, и нормално- крем за хидрирање на кожата.

Beatris -> RE: Каде да најдам? (27.3.2012 15:19:55)

Женски каде да најдам нешто убавко за дотерување на мојава женска (1 год), некое џиџаано фустанче, болерце такво нешто. Ама да биде културно и квалитенто, не ко џиџанине пазарско-турски фустанчиња со 300 кинџурии на нив?

Bjanka -> RE: Каде да најдам? (27.3.2012 15:26:10)

Vo sofilend vo gtc-najcesto :)

vanessa30 -> RE: Каде да најдам? (27.3.2012 15:54:09)

vidi i vo kanz vo soravija

Natasa981 -> RE: Каде да најдам? (27.3.2012 16:02:43)

vo Magnolija , (soravija, gtc, vero jumbo)

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (28.3.2012 10:50:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски каде да најдам нешто убавко за дотерување на мојава женска (1 год), некое џиџаано фустанче, болерце такво нешто. Ама да биде културно и квалитенто, не ко џиџанине пазарско-турски фустанчиња со 300 кинџурии на нив?

Во Буњаковец на 1 спрат горе има еден бутик за деца Ла Нова се вика,несвест работи имаат за девојчиња(држат роба на тилла најди ги на фб), а исто и во ОВС на плоштад има убави работи за деца вчера баш гледав.

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (28.3.2012 10:53:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Jas slucajno najdov eden dukan vo Biser samo za taka sveceni fustancinja za rodendeni i krstevki (gore na sprat vo nekoj od prolazite).

zlatcetomoe -> RE: Каде да најдам? (28.3.2012 20:25:27)

Zdravo r-rajki,
kade da najdam ubavo rance za kjerka mi za vo gradinka, dovolno golemo za da gi sobere site potrebni raboti

Sneska25 -> RE: Каде да најдам? (28.3.2012 20:44:28)

AnnaMolly RR ako si od sk imas na Ruzveltova br.35 do impegna pecatnica tamu pecata na maici i bluzi . pozz

Luci -> RE: Каде да најдам? (29.3.2012 8:27:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: zlatcetomoe

Zdravo r-rajki,
kade da najdam ubavo rance za kjerka mi za vo gradinka, dovolno golemo za da gi sobere site potrebni raboti

Не знам каде живееш ама ако те носи пат накај Бисер имаш во Атлантик, по 400 денари се. Има форма мики маус, попај...

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 11:57:51)

Женски, каде се наоѓа Софиленд? 

Luci -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 12:01:30)

Во гтц на 1-ви а ми се чини и дека во Лептокарија има

Maca25 -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 12:11:56)

Во ГТЦ на 1 кат, можеш да се качиш по оние вртените скали кај чичко Стоилко и во првиот пролаз лево е Софиленд.
Во Лептокарија е во вториот ред. Има до него продавница за играчки.

vanessa30 -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 12:14:04)

Sofilend vo GTC 1 kat od desna strana (ako doagas od plostad) vo prvoto stranicno prolazce. Se nadevam bev jasna.Odnosno levo vo prolazceto ako se kacis po vrtenite skali i si svrtena prema plostadot.
Mislam deka imaat vo Biser i Leptrokarija ama ne sum sigurna i neznam tocno kade se naogaat.

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 12:14:40)

Фала!

Maca25 -> RE: Каде да најдам? (4.4.2012 12:16:23)

Во Бисер веќе нема.
Ако ви е нешто за менување во Софиленд, мора да видите од каде е купено па таму да одите и да замените. Јас од роденденот на Нина имав неколку работи да семенам во Софиленд и морав 2 да менувам во ГТЦ, а другите во Лептокарија.

Beatris -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 11:03:06)

Женски каде да најдам онаков пешкир - бањарка за бебе, четвртаст, ама не од оние бебешките ептен мали, туку поголем, золва ми сега за крштевка имаше еден, нешто помеѓу пешкир и фротирка/прекривачм убав, голем, ама кумата и го донела од Солун.

Имате ли идеја?

Luci -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 11:08:25)

Да видиш во Стружанка можеби таму има. Јас за крштевката му купив на М. таква четвртаста бањарка ама не ептен малечка туку така поголемка беше, цел го завиткав во неа, убаво онака, ептен тамански. Ја купив од гтц во подрум во бутикот за деца што е одма до скалите

Beatris -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 11:14:28)

Фала Луси, мислев да побарам во Стружанка, ама ете ќе видам и во таа продавничка. Ако има некој друг идеја каде, слободно нека пише, не се љутам [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Џесика -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 12:31:06)

Јас имав добиено за повојница таква бањарка, од Бебето беше, види, знам дека беше многу голема, ја користев долго.

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 13:40:17)

И ние за крштевката имавме од кумата голем четвртас пешкир пишува со мак.букви Среќно крштевање мислам од Стружанка ми кажа дека го купила.

Beatris -> RE: Каде да најдам? (18.4.2012 14:00:56)

Тенк ју тенк ју, ќе видам и таму и во бебето кај што вика џес, битно да е голем, да врши работа и понатака

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (25.4.2012 15:36:02)

Дали знаете каде на друго место да најдам Avent освен во Мothercare? Конкретно ми треба готвачот на пареа со блендер, но во моментов го немаат. Ако имате и некој друг да препорачате слободно... Јас имав на Petit Terrallion и бев презадоволна ама жената што ги чува маливе ми го фрли несакајќи ножето, а и откога почна она да готви се нешто се расипува, па сега морам ново да купувам :(((

miana -> RE: Каде да најдам? (25.4.2012 16:56:14)

devojce porano avent prodavaa vo tehnomarket a sega posledno AVENT sum videla vo enci menci..zavcera ja prativ sveki da mi kupi sise avent od tamu za pumpicata..javi se i prasaj

Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>