RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

kikicka -> RE: Каде да најдам? (12.3.2012 14:14:30)

тобакоо или некоја трафика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Каде можам да најдам ЦД „Храна и вино“, и ако знае некој колку емисии има на 1 ЦД.

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (12.3.2012 15:52:02)

Kade da najdam baletanki za fizicko, ama ubavo izraboteni i vo boja?

(Kupivme edni od Vero, 450 den bea, ama stvarno mnogu ubavi, debel cvrst materijal, postaveni, so vloska, ama nemase uste edni, ni trebaat dva para. Na pazar tie ama ic ne mi se svigaat, tenki, sintetika sto drzi ladno i poti. I tie na MatStar isto gi znam, ic ne se ubavi. Dajte drugi, pls)

natus -> RE: Каде да најдам? (15.3.2012 12:35:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: natus

Kaj da najdam ogradici, ama ne od obicnite, tenki, tuku debeli i pointersni, materjalot da ne e onoj krut, tuku mekan i so ubavi nenapadni dezeni?
sum videla na sliki no ne i po prodavnicite, pa zatoa ve molam itno mi e, koj znae da mi pise [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Nekoj?????? bilo koooj ve molam???

mama toci -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 9:42:57)

Devojki,kade da najdam dobra tasna ,crna klasika za na rabota,mi se smaci od ovie po 600-700 den,kineski mi se kinat za 2 meseci.prasav u Mona(6000-7000) mnogu skapi be?! Ajde ako kupila nekoja neka mi pomogne,ve molam,ne znam kaj da setam a i ogranicena sum so vreme,ne rabotam u Skopje....

kikicka -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 9:47:56)

Гледав такви ама во ХР...е сега ако можешнекакода си порачаш ке ти пуштам линк во пп да видеш....инаку види и во Бебе супер Маркет.

Kaj da najdam ogradici, ama ne od obicnite, tenki, tuku debeli i pointersni, materjalot da ne e onoj krut, tuku mekan i so ubavi nenapadni dezeni?
sum videla na sliki no ne i po prodavnicite, pa zatoa ve molam itno mi e, koj znae da mi pise [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Nekoj?????? bilo koooj ve molam???

kikicka -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 9:51:52)

ДУКИ ДАСО --Неготино
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci

Devojki,kade da najdam dobra tasna ,crna klasika za na rabota,mi se smaci od ovie po 600-700 den,kineski mi se kinat za 2 meseci.prasav u Mona(6000-7000) mnogu skapi be?! Ajde ako kupila nekoja neka mi pomogne,ve molam,ne znam kaj da setam a i ogranicena sum so vreme,ne rabotam u Skopje....

Beatris -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 9:55:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

ДУКИ ДАСО --Неготино

И мене ми треба таква ташна, ама во Скопје по можност некој да каже кај има...

Tanjat7880 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:12:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ДУКИ ДАСО --Неготино

DUCI DASO gi ima vo Biser,na prizemje ima prodavnica samo za tashi i novcanici i cenite se okolu 2.000denari a jas vo posledno vreme si kupuvam od TREANOVA PEAKOKS CALIOPE za 1000-1200 denari i bash se pokazaa dobri

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:14:58)

Беатрис види на рекорд или во буњаковец во бегс манија,не сум била оддамна ама знам дека убави ташни имаа на времето.Мислам дека и на дуки дасо имаат.

Beatris -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:16:39)

Во бегс маниа ништо нема, барем во црна боја, или се нешто со нитни чуда, кичерај невиден. А јас сакам некоја покласична за на работа

kikicka -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:23:20)

Мислев за во Магацинот а и во продавницата во Неготино се поефтини :))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ДУКИ ДАСО --Неготино

DUCI DASO gi ima vo Biser,na prizemje ima prodavnica samo za tashi i novcanici i cenite se okolu 2.000denari a jas vo posledno vreme si kupuvam od TREANOVA PEAKOKS CALIOPE za 1000-1200 denari i bash se pokazaa dobri

Maca25 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:27:53)

Јас купувам ташни од едно долапче кај драгстор Бети. На истата улица е, поточно измеѓу ЕВН и драгстор Бети. Најскапата ташна ја имам купено 1500 денари и се покажа ептен квалитетна.

topce -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:36:52)

каде да најдам долга сукња за трудници ама со ластик како тој на панталоните што го ставаат, да не стега многу+широк да биде стомакот да се покрива. бојата не ми е битна ама големината да биде ХЛ или 46.
гледав во премама има само мини сукњи, баш и не сум за мини[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image], а гледав и во трговски долу во подрум продавницата за трудници што е и таму немаат долги сукњи. или постои и опција ако знаете каде да најдам таков широк ластик, да не биде сега женски пазар не можам таму да одам.
благодарам

Beatris -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:38:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас купувам ташни од едно долапче кај драгстор Бети. На истата улица е, поточно измеѓу ЕВН и драгстор Бети. Најскапата ташна ја имам купено 1500 денари и се покажа ептен квалитетна.

Да беее, фала ептен Маца сум ја зборавила таа продавница, фини работи имало стално  [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Maca25 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:47:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

каде да најдам долга сукња за трудници ама со ластик како тој на панталоните што го ставаат, да не стега многу+широк да биде стомакот да се покрива. бојата не ми е битна ама големината да биде ХЛ или 46.
гледав во премама има само мини сукњи, баш и не сум за мини[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image], а гледав и во трговски долу во подрум продавницата за трудници што е и таму немаат долги сукњи. или постои и опција ако знаете каде да најдам таков широк ластик, да не биде сега женски пазар не можам таму да одам.
благодарам

Во Буњаковец доле во подрум, има 2 продавнички за трудници.

Annet -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 10:54:40)

jas od bunjakovec od toa pomaloto dukance si kupiv lani pantaloni trudnicki ,tolku ubavi epten,1300 imase i sukni ima izbor,ima uste eden sproti nego,ama tamu e mnoogu skapo;-))i eden par farmerki od Veles od tuka,i zavrsiv rabota:)

mama toci -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 13:37:19)

Lele,do sega nemavme internet na rabota,ke crknaev[sm=smiley36.gif],Devojki,vi blagodaram mnogu,prekrasni ste,mnogu se raduvam sto si steknav mnogu prijatelki.Kaj nas vo biser uste popladne ke si pobaram,a vo ponedelnik ke zirnam i kaj dragstor Beti,mislam deka ke ja najdam.[sm=smiley31.gif] za site

Џесика -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 13:42:00)

Види исто и карши Бисер, до продавницата на Дормео, имаат многу убави модели на ташни.

Tanjat7880 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 13:52:44)

Види исто и карши Бисер, до продавницата на Дормео, имаат многу убави модели на ташни.

UUUUUU tocno,bash tamu ima izbor samo se malku "posolenki"cenite,na samata avtobuska e dukjanot

mama toci -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 13:59:56)

UUUUUU tocno,bash tamu ima izbor samo se malku "posolenki"cenite,na samata avtobuska e dukjanot

[sm=bravo.gif],ne znam kaj mi se ocite i mozokot,sekoj den pominuvam od tamu,a ne sum primetila[sm=smiley29.gif]

Tanjat7880 -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 14:01:16)

I jas mama toci,nie epten komshiki sme izgleda?!

blue_blue -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 16:44:57)

Види во Буњаковец во една продавница што не знам како се вика, ама се наоѓа во близина на Стопанска Банка, во тој ред што гледа на Партизанска. Кога одиш од центар према Карпош треба да ја поминеш Стопанска Банка и неколку продавници подоле, има ташни, марами и некои такви слични тракатанци. Имаат убави, а не кинески и обично имаат од една холандкса фирма Брунотти, две имам таквии мене ми се супер. Цените се од 1000 до 3000 денари. Е сега не се како тие од Мона, ама убави се (мене тие од Мона ми се пре теткасти, не ми одговараат на стилот на облекување)

suzeto -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 23:35:54)

dali ima tema za zgrizuvacki semejstva .. i kade ne mozam da najdam takvo nesto ...sakam da vidam kakvi se uslovite sto treba da imam itn.zainteresirana sum za da zemam ...

Viktori -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 23:39:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

dali ima tema za zgrizuvacki semejstva .. i kade ne mozam da najdam takvo nesto ...sakam da vidam kakvi se uslovite sto treba da imam itn.zainteresirana sum za da zemam ...

КЛИК сузето. Ама најдобро во Центарот за социјална работа кај Нова железничка да си прашаш. [sm=smiley1.gif]

suzeto -> RE: Каде да најдам? (16.3.2012 23:41:44)

fala

Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>