RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:15:07)

Nego, kade da najdam gotov fondan za torti/kolaci?

Annet -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:23:01)

mislam vo kam ima ama mnogu malo pakovanje po 70 denari mislam e ama malo pakovanje,za pogolema kolicina neznam:(

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:37:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

Jas srcka pamtam za mojata svadba bev so svekrva mi na zenski pazar, barav nekoi platna, a svekrva mi dodeka cekase videla tezga za mali nevesticinja i i kupi na vnuka mi da bide nevestice na mojata svadba. preubavo bese fustanceto za samo 300 denari. pa taka ako ne najdes, veruvaj deka na bit pazar i na zenski pazar se ke si najdes [sm=smiley20.gif][sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:44:57)

a sekoj den li rab toj zenski pazar,vo pravo si za tamu ne mi tekna ,aaii bas eftinko,abe mora da dojdam da prosetam.........ama i za mene nemam fustan.a nemi se sie ic,moze tamu ke si najdam.....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

Jas srcka pamtam za mojata svadba bev so svekrva mi na zenski pazar, barav nekoi platna, a svekrva mi dodeka cekase videla tezga za mali nevesticinja i i kupi na vnuka mi da bide nevestice na mojata svadba. preubavo bese fustanceto za samo 300 denari. pa taka ako ne najdes, veruvaj deka na bit pazar i na zenski pazar se ke si najdes [sm=smiley20.gif][sm=smiley1.gif]

Cipi Ripi -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 14:07:36)

Sekoj den, do kaj 4 saat. Nema sto nema, se ke si najdes, i za tebe i za Iva.[sm=smiley31.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 14:16:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Nego, kade da najdam gotov fondan za torti/kolaci?

Definitivno vo KAM -imas okrugli ( kolku edna tepsija standardna se - ne se bas mali )
i se mnogu vkusni
Jas za rodendenot na mm ,go utnav pandispanot,pa si kupiv gotov i site me ispofalija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 14:16:43)

Vo edno pakovanje imas dva pandispana ...

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 14:23:09)

Srcka, baram fondan, a ne pandispan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 14:42:32)

hahahhahahhahaha lele ne sum normalna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pa zamesi si go sama be srcka fondanot :)

E toa neznam dali ima u kam..Vidi pa kazi kaj ima :)

Ring -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 21:08:53)

Kade se naoga Biona , prodavnica za zdrava hrana ?

ostoun -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 22:55:45)

Kade da najdam cikorija od frank?

kikicka -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 23:13:59)

[sm=smiley36.gif] фондан освен дома да направиш или да си порачаш да ти направат торта , на друго место неможеш да купиш... пошто не се продаваааа [sm=smiley36.gif]

Srcka, baram fondan, a ne pandispan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mami2 -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 23:34:41)

фондан имаше во слаткарницата Крин, карши Ј.Б. Тито гимназија, до Виола.
Продаваа и во Овалекс, и во една фирма кај Дојрана ама само во големи пакувања. Јас  ги најдов овие во Златна книга пред две години. Во Кам е многу малку,само за фигури правење, не е за покривање на цела торта.

Биона е позади работнички универзитет Кочо Рацин, старо Јукан, денес Рагуза,во зградата на градски блок. Имаше и во Беверли Хилс на кат, ама не сум била оддамна, незнам дали работи

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (3.10.2012 9:12:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Kade se naoga Biona , prodavnica za zdrava hrana ?

Imas vo Beverli, na 1vi kat, na nadvoresnata strana prema centar.

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (3.10.2012 9:14:13)

A be ima, se kupuva vo kanticki, ama ne znam kade. Najdov na internet srpska strana koja isporacuva vo Makedonija, i tie sigurno veke imaat nekade vo Sk vo prodazba, ama kade tocno ne pisuva.

Ke gi najdam, ke vi kazam...

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

[sm=smiley36.gif] фондан освен дома да направиш или да си порачаш да ти направат торта , на друго место неможеш да купиш... пошто не се продаваааа [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (4.10.2012 8:45:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2

фондан имаше во слаткарницата Крин, карши Ј.Б. Тито гимназија, до Виола.
Продаваа и во Овалекс, и во една фирма кај Дојрана ама само во големи пакувања. Јас  ги најдов овие во Златна книга пред две години. Во Кам е многу малку,само за фигури правење, не е за покривање на цела торта.

Биона е позади работнички универзитет Кочо Рацин, старо Јукан, денес Рагуза,во зградата на градски блок. Имаше и во Беверли Хилс на кат, ама не сум била оддамна, незнам дали работи

Toa vo kam ne e fondan tuku smesa od MARCIPAN... Takada definitivno i vo KAM nema fondan ...

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (4.10.2012 9:26:10)

Inace najdov kade ima fondan, blagodarenie na Luci.
Prodavnicata se vika Ovaleks trejd, imaat web strana, najdete ja.
Pozdrav.

miana -> RE: Каде да најдам? (4.10.2012 15:22:14)

vo jumbo imas kakvi sakas golemini - kutii

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (4.10.2012 15:42:03)

Miance, na kogo odgovaras ova za kutiive?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Natasa981 -> RE: Каде да најдам? (6.10.2012 19:11:55)

Kade da najdam sobno ogledalo..? Potocno nekoe interesno ogledalo za vo hodnik, da e dovolno golemo..Prasav vo edna firma kade izrabotuvaat ogledala po poracka, ama jas sakam da razgledam i veke gotovi ,nekoi interesni, peskareni na primer..

kikicka -> RE: Каде да најдам? (6.10.2012 21:25:28)

Во ова ројал хаус или Ројал хоум кај Тинекс што е во Центар.Би требало да има!

Felly RR -> RE: Каде да најдам? (7.10.2012 1:06:48)

Miance, na kogo odgovaras ova za kutiive?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Па пишува - > (Одговор на членот Barbicki2) Само малце задоцнила Миана со одговорот.[sm=smiley36.gif]

Natasa981 -> RE: Каде да најдам? (7.10.2012 18:24:20)

Fala kikicka, ne mi tekna za tamu. Ti stvarno znaes sve! :)

Martinija -> RE: Каде да најдам? (7.10.2012 22:59:02)

Dali nekoj moze da mi kaze jumbo dali raboti vo nedela ? fala mnogu!

kikicka -> RE: Каде да најдам? (7.10.2012 23:37:36)

Џамбо работи во НЕдела и Рамстор ти работи во Недела....И да Сити МОООЛЛЛ работи!

[sm=smiley36.gif]
Ех се ,незнам баш СЕЕ ама се наоѓам на некој...ус пат [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Fala kikicka, ne mi tekna za tamu. Ti stvarno znaes sve! :)

Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>