RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

kikicka -> RE: Каде да најдам? (27.8.2012 23:41:54)

Odi de vo Liberta imas drveni za kumasinceto ti e neli?

Gardenia -> RE: Каде да најдам? (28.8.2012 9:45:15)

стварно? абе срц во ск сум а ми треба хитно оти не одам во нег,ај ќе видам,фала во секој случај

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (28.8.2012 14:49:18)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Туку јас да кажам за штитниците дека ич не ни вршат работа,малиот ги вади и се мислам какви да земам и кај да најдам за да неможе да ги одлепува....Се мислев за тие едни како ролетна што се спуштаат ама и тие се на лепенки мислам[sm=smiley13.gif]

Натушке, ние имаме такви како ролетна. Односно имавме [sm=smiley36.gif] И тие се со лепенка, па Филип ем ги одлепуваше нон стоп, ем ги тегнеше и ги тргнавме. Инаку, од Еуростил во Железара ги зедовме, а поим немам колку пари беа.

kikicka -> RE: Каде да најдам? (28.8.2012 20:26:17)

Гардение ај види и во Крш, мислам дека кога гледав креветче видов такви кутии!

bebe82 -> RE: Каде да најдам? (28.8.2012 21:27:55)

Kutii za poklon jas kupuvav vo SWEA. Imas i karsi Trend i vo Beverli do kaficot SPA.

Andriance -> RE: Каде да најдам? (29.8.2012 10:22:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

Kutii za poklon jas kupuvav vo SWEA. Imas i karsi Trend i vo Beverli do kaficot SPA.

Имаш прекрасни кутии во Базаро

Gardenia -> RE: Каде да најдам? (29.8.2012 11:11:43)

Благодараам :)

petra27 -> RE: Каде да најдам? (6.9.2012 22:46:22)

Kade da najdam aerobik po sabajlecki ?
:)

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (7.9.2012 10:48:25)

Otvori go sajtot na Top Forma, imaat detalen raspored. Ima sabajlecki termini vo 11:00 kaj Univerzalna.

Annet -> RE: Каде да најдам? (24.9.2012 22:05:13)

ima li vreki za spienje za deca pogolemki,nie lani imavme edna,ama sega ni treba mn pogolema,kade da najdam,pogolema vreka za spienje??

Џесика -> RE: Каде да најдам? (24.9.2012 22:26:28)

За вреќи за спиење имав пишано во соодветната тема, Јас лани купив од Џамбо, со ногавици, и оваа година ако има планирам за земам, има за 2,4,6,8 години, многу се практични, не се плеткаат, ко скафандер се

Annet -> RE: Каде да најдам? (25.9.2012 8:05:43)

ee dobro ,fala ti[sm=smiley1.gif]

Natuska85 -> RE: Каде да најдам? (25.9.2012 16:40:00)

Кај да ги најдам шерифот Вуди и космонаутот Бас од цртанот Тои стори,има некој идеа??Син ми е луд по нив,особено по Вуди[sm=smiley1.gif]. Во џамбо проверив ги нема.

AnnaMolly RR -> RE: Каде да најдам? (27.9.2012 15:00:08)

Знае ли некој каде се тие „наводни“ штандови на Јафа сокови? Месец и пол собирам купони, а наградната игра завршува на 30 септември. ЦЕЛ град го свртев, нема никаде штанд, страната им е во изработка, а фејсбук страната празна :)

Е, многу се изнервирав! Значи награднава игра е лажна [sm=hudicek1.gif]

amateuress -> RE: Каде да најдам? (29.9.2012 21:44:14)

девојки, да не знаете каде има селотејп со дупло лепење (од двете страни)?
исто и ако случајно знаете каде има топ обична кафена харија за виткање подароци, боја како онаа фолија за печење што е, пишете.
однапред благодарам ако некој се помачи да ми одговори :)

Ring -> RE: Каде да најдам? (29.9.2012 21:48:51)

takov salotejp bi trebalo da ima vo Office plus ili vo knizari , za takva hartija da pobaras po cvekari ????
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

исто и ако случајно знаете каде има топ обична кафена харија за виткање подароци, боја како онаа фолија за печење што е, пишете.

*Elena* -> RE: Каде да најдам? (29.9.2012 21:51:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

Dvostran selotejp jas imam zimano od Merkur, dole goga vlagas desno od kasite, karsi laminatot...a hartija za vitkanje podaroci imas po knizari, cvekjarnici, giftshop-ovi i vo Jumbo...sea dali ima bas kafena neznam...pozzz

amateuress -> RE: Каде да најдам? (29.9.2012 21:53:41)

благодарам девојки [sm=smiley31.gif] ќе побарам!

mmbucko -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 9:23:46)

Mamicki qkade da najdam gradnik za doilki ama so golemini na korpi. Ovie sto gi ima vo sanda i struzanka ne mi odgovaraat. Imam ooooogromni gradi a obimot ne mi e tolku golem. Edino najdov eden gradnik vo liska 80/ F korpa koj go zemav, 1800 den ama sakav uste eden ama po ponormalna cena. Nema sansa da odam do Solun vo H&M ima znam. Kade ovde da pobaram?

Ring -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 9:30:50)

mmbucko ima edna prodavnica Vivaks ...vo GTC do seherezada ili blisku do nea ,e vo podrumot ...prodavnicata e za dolna obleka za vozrasni , a imaat i bebeski raboti

jas tamu gledav pred da se porodam , ama ne si kupiv...zemav na Bebeto od struzanka i sega nekako mi se otpusti celiot , ne mi e stegnat kako vo pocetokot...nekako ne sum zadovolna , samo gi krevam preramkite , a epten mi se sobrani na regulatorot sto go ima

topce -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 12:06:22)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mmbucko

Mamicki qkade da najdam gradnik za doilki ama so golemini na korpi. Ovie sto gi ima vo sanda i struzanka ne mi odgovaraat. Imam ooooogromni gradi a obimot ne mi e tolku golem. Edino najdov eden gradnik vo liska 80/ F korpa koj go zemav, 1800 den ama sakav uste eden ama po ponormalna cena. Nema sansa da odam do Solun vo H&M ima znam. Kade ovde da pobaram?

за памучни градници за доење јас би ти препорачала од Анжи, пред 4 години за првото ги имам земено и супер се погодија и за вриење и за носење.Значи не се корпи, тврди како обичен градник туку се како спортски градник памучни кој се откопчува за доење. тогаш ги купив 800 денари еден градник сега незнам колку се. јас сум 85/90Д верувам дека има и поголеми.

Annet -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 12:58:42)

jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

miana -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:02:20)

Zavisi ama do 800 denari najskapo da ti go sosijat
Jas kupiv preubavo gotovo vo dracevo za 600 denari a
vo GTC vo Skopje ima eden butik TROJAN - mislam vo redot kaj kaficite ima nekolku t\butici i PREUBAVI fustancinja za nevestice ( PREUBAVI ) i toa mozes da najdes so dzemperce ( bolero ) i sl

Annet -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:03:48)

fal mnogu miance,ke ideme za sk msecov,mora da se spremame za 1 mesec e svadbata a aber nemam,fala mnogu ke pobaram tamu:)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Zavisi ama do 800 denari najskapo da ti go sosijat
Jas kupiv preubavo gotovo vo dracevo za 600 denari a
vo GTC vo Skopje ima eden butik TROJAN - mislam vo redot kaj kaficite ima nekolku t\butici i PREUBAVI fustancinja za nevestice ( PREUBAVI ) i toa mozes da najdes so dzemperce ( bolero ) i sl

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (2.10.2012 13:14:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

Mozes da odis i vo turska carsija, ima eden kulturen dukan za vencanici od Kameni most ako vlezes, odma na levo ulickata nagore.

Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>