RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Hunny -> RE: Каде да најдам? (20.3.2014 12:21:34)

Каде да најдам убави шнолички и венчиња за [sm=duda.gif] да ја дотерам за роденденот?

Bethany -> RE: Каде да најдам? (20.3.2014 12:22:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Здраво, дали некоја може да ми помогне каде да најдам Chuggington вовчиња? Не мора да биде како на сликaта, но сепак да бидат Chuggington? Имате идеја каде може да се продаваат во МК? Фала, позз

[img]http://nextkidthing.com/wp-content/uploads/fill-wilson.jpg[/img]

и мене ме интересира истото, мада јас гледав на Алиекспрес и тие и Карс, не дека се ефтини и таму, ама тука па немам видено.
Всушност имам видено во Џамбо од тие Карс, ама беа скапички, а тие Чакингтон можеби во Сити Мол во тие продавници на играчки, таму има се и сешто ама и соленки се.
Јас од али да порачам камионче и количе (такви малечки се, а 15 евра), па колку ли се тука тогаш...

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (20.3.2014 13:59:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
и мене ме интересира истото, мада јас гледав на Алиекспрес и тие и Карс, не дека се ефтини и таму, ама тука па немам видено.
Всушност имам видено во Џамбо од тие Карс, ама беа скапички, а тие Чакингтон можеби во Сити Мол во тие продавници на играчки, таму aма се и сешто ама и соленки се. Јас од али да порачам камионче и количе (такви малечки се, а 15 евра), па колку ли се тука тогаш...

Јас најдов во Теа колорс во Сити мол, бидејќи беше побарано да купиме за подарок, една кутија со две вовчиња, шини и некои знакови чинеше 740 денари, ја земавме последната не знам дали ќе добијат уште, а имаше и по едно вовче околу 400 ден беше, што ова другово повеќе се исплати, но сепак според мене малку скапичко. Имаше таму и Карс видов пакувања, само не видов цена. Позз

Melanija RR -> RE: Каде да најдам? (20.3.2014 18:41:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: stela

Majki i takovci, ke ve molam, kade mozam da najdam gumirani podni oblogi kako zamena za detski tepisi?

Нешто такво барам и јас ,или некоја подлога која е помека намена за бебе да ставам наместо ќебиња на земја [sm=jezicek.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (24.3.2014 11:32:51)

Мислам дека едно време Ана Моли или Јами мами бараа нешто вакво..Мене сега ми падна во очи па да ви пишам...
Во Агротехна е 14,990 денари

[img]http://www4.slikomat.com/13/0324/lex-SLIKA-.jpg[/img]

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (16.4.2014 11:00:53)

Da, go vidov i jas i se uste seriozno razmisluvam dali da si go kupam, no sega imam tri deca i ne mozam trite da gi napikam vnatre [sm=smiley36.gif] a dvete ako gi stavam, pak na tretoto nemam sto da mu pravam, na grb li da go stavam?! [sm=smiley36.gif] A i sum prasala nekolku luge sto imaat vakva prikolica i site vikaat deka ne se ic bezbedni, no ete pak gi vozat [sm=zmeden.gif]

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (16.4.2014 11:02:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: stela

Majki i takovci, ke ve molam, kade mozam da najdam gumirani podni oblogi kako zamena za detski tepisi?

Нешто такво барам и јас ,или некоја подлога која е помека намена за бебе да ставам наместо ќебиња на земја [sm=jezicek.gif]

Tuku sto vidov vakvi podlogi od linoleum vo lifletot na Mr.Bricolage, 399 den m2.

HAPPY S -> RE: Каде да најдам? (28.4.2014 22:06:34)

kade da najdam kaj nas jogurt bez laktoza.Znaci da bide napomenato na nego?Jas do sega znaev deka vo jogurtite bidejki se fermentiraat neli,nema laktoza.No mi rekoa deka mnogu od jogurtite ne bile po priroden pat ,t.e. po pat na fermentacija napraveni,kako sto treba prirodno neli,tuku samo taka vestacki so prasok praveni,sto toa bi znacelo i deka nema fermentacija na mlekoto-nema unistuvanje na laktozata.Znaci dali nekoja od vas znae koj jogurt tuka kaj nas ima potencirano na nego deka e BEZ LAKTOZA.[sm=zmeden.gif]Sakam da dadam na bebe koe e alergicno na laktoza,zatoa mi e strav.Drugarka od stranstvo sto e isto alergicna na laktoza rece deka tamu kaj niv ima napomenato koj ima a koj nema,pa da citam.Ama jas tie sto gi procitav na nikoj od niv nemase potencirano,da ne znaete vie slucajno,da ne ste sretnale ili slusnale?Ke mi bide od golema pomos necie iskustvo,mislenje...

Annet -> RE: Каде да најдам? (24.6.2014 17:33:39)

KAde da najdam figuri za torta ,SO LAzy town(znam oti gi nema,ama da ne slucajno nekade gi ima) , ili so Princezata Sofia The First??
[sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (3.7.2014 12:21:54)

девојчиња, каде можам во Скопје да најдам сандали на плута, нешто слични како овие, со пониска штикла, не мора толку високи и поелегантни да не се со дречав ибои, црни по можност? По продавници или има многу високи штикли со платформа или балетанки, а ваков модел поасални нема, има некои како пластика не м исе допаѓаат....

[img]http://www.svevesti.com/images/sr/253669.jpg[/img]

и каде има евтини убави патеки за ходник за дома по градов, крем боја? [sm=smiley1.gif]

Dilina -> RE: Каде да најдам? (3.7.2014 15:37:34)

Побарај Аванти на фб, имаат на неколку локации, мислам дека видов на фр слики од овакви моделчиња, и јас ги загледав, ама да се породам ќе се частам.. ако стигнам хаха[sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (3.7.2014 15:51:39)

Лелее Dilina фала ти, ќе видам ама стварно има чуден избор по продавници и не може човек да најде нешто убаво, а да не е нападно и да не е балетанка.

Ај некоја нека пише за ова:

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
......и каде има евтини убави патеки за ходник за дома по градов, крем боја? [sm=smiley1.gif]

Dilina -> RE: Каде да најдам? (3.7.2014 17:39:47)

Тоа не го прочитав ама и за тоа ќе те упатам [sm=smiley36.gif] провери во џамбо ако сакаш чергиче, а ако не иди во Јуск имаат патеки, крем боја гумирани одоздола, 170 мислам должина, до 1200 ден ако не се лажам нешто поефтино.... [sm=smiley1.gif] а ако не бендисаш и таму пластичарска му е мајката :D ние за 10000 го опремивме цел стан со теписи.
На страната на аванти не најдов кај сум ги гледала тие со плута, ама прашав другарка една и за мене, имало во тип тап (има и во рамстор и во центар) ефтини на плута сандали....

Hopeful RR -> RE: Каде да најдам? (4.7.2014 11:31:32)

Сандали на плута видов во онаа продавничката на самиот почеток од ТЦ Буњаковец, помеѓу Еми и месарницата. Ние гледавме за сопругот и не заприметив цени и бои, ама имаше на плута. Исто има и во Xtreme shoes мислам се викаше во Сити Мол (и во ГТЦ го има), ама таму се сигурно поскапи. Јас имам едни вакви од преклани, ги начекав во Тимберленд на супер попуст [sm=smiley36.gif] Да не се попустите, ништо од шопинг кај нас [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (7.7.2014 15:03:09)

Женички фала ви, ќе одам да потарашкам, видов на Facebook во Аванти, ама немаа добиено уште прошлата недела, сега оваа да видиме дали ќе добијат.

А за патеки и тоа гумирани по супер евтини цени само "Пластичарска" улица, има избор и купивме веќе.[sm=bravo.gif]

miana -> RE: Каде да најдам? (7.7.2014 15:18:49)

Во рамстор во ТИП ТАП доле...Имаш избор колку сакаш на плутени сандали

kapina -> RE: Каде да најдам? (15.8.2014 0:19:43)

mi treba brasno od heljda kade mozam da kupam

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (18.8.2014 19:07:15)

Sem encimenci koj drug drzi kolicki na chicco?

Tatsi -> RE: Каде да најдам? (19.8.2014 8:15:24)

Kolicki na Chicco sum videla i vo onie prodavnicite na Locco Crocco.

Yummy Mammy -> RE: Каде да најдам? (19.8.2014 8:44:45)

Kade ima takva prodavnica vo Skopje?

sandriana RR -> RE: Каде да најдам? (19.8.2014 10:42:49)

LocoCroco се во Кисела Вода, од кај Шампионче накај Дом за Слепи, веднаш после кривината остра, од десна страна е. Ќе ги најдеш и на фб а имаат и веб страна, ако не се лажам.

Dilina -> RE: Каде да најдам? (9.9.2014 23:08:54)

Ај пријателки кажете некоја ако има сретнато стаклени садови за цвеќе? ако не одкаде да најдам округол сад, како за рибчиња? Конкретно ми треба за орхидеа пресадување :)

Felly RR -> RE: Каде да најдам? (9.9.2014 23:13:43)

Такви округли би требало да има во сите продавници каде што се продаваат чаши, тањири и сличен кујнски прибор.

mommy_angels RR -> RE: Каде да најдам? (10.9.2014 8:57:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Такви округли би требало да има во сите продавници каде што се продаваат чаши, тањири и сличен кујнски прибор.

I da se nadovrzam na Felly takvi stakleni kugli ima i vo prodavnicite za milenicinja

pcelica -> RE: Каде да најдам? (10.9.2014 9:38:58)

I jas baram samo figuri za torta ama nikade ne mozam da najdam, ne znam dal nekoi slatkarnici pravat samo figuri od fondan??? Ako nekoj zne da mi kaze...nie sme za mini :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

KAde da najdam figuri za torta ,SO LAzy town(znam oti gi nema,ama da ne slucajno nekade gi ima) , ili so Princezata Sofia The First??
[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>