RE: Каде да најдам? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Felly RR -> RE: Каде да најдам? (10.9.2014 13:42:23)

Пчелица, ако не успееш да најдеш фигурни од фондан може да искористите некои гумени/пластични играчки. Јас баш пред некој ден купував нешто друго во продавница за играчки, и случајно видов принцези - малечки, од убава пластика, не беа многу вештачки, а и од фондан кога би ми ги правеле, пак слично би изгледале.
Офтопик: НИе уште сме во филмот за принцези [sm=smiley36.gif]

Dilina -> RE: Каде да најдам? (10.9.2014 19:21:52)

Јас работев во канела како моделар [sm=smiley36.gif] плавата... еве ќе ви кажам таму прават фигури... е сега незнам дали ќе учинат да се направи, ама запнете ја продавачката и ќе се јави ви производство... речете дека сте стални муштерии и готово [sm=smiley36.gif]

Hopeful RR -> RE: Каде да најдам? (19.9.2014 14:59:11)

Девојки, каде можам да најдам онакви мали чорапчиња за во салонки, ама стварно да бидат малечки и ништо да не се гледа?
Имам дома едни, ама излегуваат од страните, баш ме нервираат и не ги носам.
Фала ви [sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (19.9.2014 15:06:18)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

Девојки, каде можам да најдам онакви мали чорапчиња за во салонки, ама стварно да бидат малечки и ништо да не се гледа?
Имам дома едни, ама излегуваат од страните, баш ме нервираат и не ги носам. Фала ви [sm=smiley1.gif]

Во Сара фешн, на Пенти има 3 пара во една кутија, мене најмногу ми одговараат, а имаш и со чипка, не се гледаат многу а елегантни се. Ти каде ќе одиш со штикли, седи таму дома одмарај![sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Hopeful RR -> RE: Каде да најдам? (19.9.2014 15:10:12)

На свадба сум утре, морам да се појавам! Ќе дремам на маса со кисела вода во рака додека сите околу мене пијат и играат [sm=smiley36.gif]

Фала ти, ќе одам уште денес [sm=smiley31.gif]

Dilina -> RE: Каде да најдам? (19.9.2014 19:22:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

На свадба сум утре, морам да се појавам! Ќе дремам на маса со кисела вода во рака додека сите околу мене пијат и играат [sm=smiley36.gif]

Фала ти, ќе одам уште денес [sm=smiley31.gif]

А сигурно ти се и на попуст сега пошто нели имаат некој роденденски попуст...
и малце офтопик (не се секирај јас на почеток на 9ти бев на штикли на свадба и си испив еден златен даб без проблем хехех)

kokicekokice -> RE: Каде да најдам? (24.10.2014 12:32:05)

Kade vogradov moze da se kupi pernica za spienje polneta so perduvi? Segde se so veshtachko polnenje ili memori pena.Samo o Tac mi rekoa deka do prdd 1 godina prodavale ama ne poveke.

LoveableMe RR -> RE: Каде да најдам? (24.10.2014 12:59:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kokicekokice

Kade vogradov moze da se kupi pernica za spienje polneta so perduvi? Segde se so veshtachko polnenje ili memori pena.Samo o Tac mi rekoa deka do prdd 1 godina prodavale ama ne poveke.

Види во Fabress, блиску Плоштадот во Скопје во уличката која оди према црквата Климент Охридски, тие знам дека имаат перници со пердуви, позз, па пиши колку пари се ако најдеш, знам имаа акција порано ги даваа на попуст

kokicekokice -> RE: Каде да најдам? (24.10.2014 13:41:24)

Fala mnogu LovableMe RR na informacijata.Im najdov telefon I gi prashav, nemale momentalno ama ke dobiele. Poshto sum reshena I dolgovreme sakam da si kupam takvi pernici, koga ke im stignat obavezno ke pisham kolku pari se I dali se dobri. [sm=smiley1.gif]

Kvisko -> RE: Каде да најдам? (27.10.2014 12:18:17)

Kokicekocice ние купиве перници со пердуви од @Home/Coincasa. Се наоѓа на улицата кај Систина после автосалоните на страната од автосалоните.
Исто така перници со пердуви има во Jysk само таму се малку нестандардни величини (не с еправоаголни туку квадратни).

kokicekokice -> RE: Каде да најдам? (27.10.2014 13:19:42)

Kvisco, кога решив да купам перници со пердуви,прво се упатив во Jysk,знаејќи дека имаат голем избор,но за чудо на сите пишуваше дека се со вештачко полнење. И на тие од 2000ден и на тие од 6000ден[sm=smiley13.gif]Во Coin Casa никогаш не ми текнало да проверам,фала на информацијата. Како сте задоволни од вашите перници што сте ги купиле од таму и која им е цената?

Kvisko -> RE: Каде да најдам? (27.10.2014 14:29:00)

Kokicekokice ние нашите ги купивме некаде околу 3000 денари една на некој попуст. Ги користим скоро година дена и сме супер задоволни. Ептен ни це пријатни за спиење. Инаку нашите имаат и од внатрепните и од надворешните пердуви некаква мешавина и беа некаде на средина со цена. Имаше и поевтини со повеќе надворешни пердуви и поскапи ама нас ни одговараше оваа тврдина најмноуг кога ги гледавме. Испадна дека не сме згрешиле.
Секое сабајле малку ги протресуваме зашто нели се сплескуваат како што спиеме на нив. По некое време користење малку се подсплескуваат (не се така воздушести) ама ги оставам на сонце легнати хоризонтално на пружалка и пак ја враќаат формата.
Во Jysk има сигурно ама читај ги на англиски описите, македонските се често погрешни.

Dilina -> RE: Каде да најдам? (27.10.2014 22:06:27)

Да си ја изрекламирам фирмата кај шо таботам хехе :) Во јуск имате перници со природно полнење, е сега за цените има различни зависно од перјето...и поминете си сигурно ќе ви објаснат и убаво ќе ве услужат некоја од девојките а и ќе ви објаснат со какви перја се. Тоа е многу битно....

Мене ми треба некој ако знае некоја продавница за втора рака, каде да најдам за возрасен маж гардероба, но сакам да купам многу и ефтино, да се парчињата 50-100 ден..... ако знае некој нека ми пише, ми треба за деновиве, сакам да одесам на постар човек, но неможам количински многу да си дозволам некоја сума....

Dilina -> RE: Каде да најдам? (27.10.2014 22:08:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kvisko

Kokicekocice ние купиве перници со пердуви од @Home/Coincasa. Се наоѓа на улицата кај Систина после автосалоните на страната од автосалоните.
Исто така перници со пердуви има во Jysk само таму се малку нестандардни величини (не с еправоаголни туку квадратни).

Еве сега гледам дека сте пишале за јуск.. да, не се стандардни, ама прашајте за лукс перници со златни ивици се (жолти) мислам дека се и поефтини и со наш стандард на величина.
Кокиче, не си прашала никој од вработените, перници со пердуви и најголем избор има во јуск. Ако можеш да си дозволиш 6000 ден. за перница од пердуви, верувај ќе ја имаш најубавата перница во цела мк :)

AneLav RR -> RE: Каде да најдам? (28.10.2014 8:02:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dilina
Мене ми треба некој ако знае некоја продавница за втора рака, каде да најдам за возрасен маж гардероба, но сакам да купам многу и ефтино, да се парчињата 50-100 ден..... ако знае некој нека ми пише, ми треба за деновиве, сакам да одесам на постар човек, но неможам количински многу да си дозволам некоја сума....

Dilina Овде во Струга има таква продавница second hand , а за во Скопје не знам. Не знам дали имаат некоја веб страна преку интернет да нарачаш ај ќе проверам па ќе ти пишам пак.

Melanija RR -> RE: Каде да најдам? (28.10.2014 8:51:37)

Дилина аеродромчанке мислам дека се уште постои на три бисери има Зегин (гледано од центар кон аеродром) го одминуваш има кладилница и како во длапка од лево има секн хен продавница а право е продавница Ангротекс.За цени незнам

sandriana RR -> RE: Каде да најдам? (28.10.2014 9:42:07)

Во Аеродром секндхенд има и карши Бисер, во објектот на автобуската, кај што е Телекабел и Топшоп, во сутеренот, надолу по скалите. Исто така и кај Олимписки Базен има еден дуќан уште од времето за ваква гардероба и е многу снабден, но не знам како стојат со цени - се наоѓа во куќичките што се веднаш до базенот, кај Барбика гостилницата.

Dilina -> RE: Каде да најдам? (28.10.2014 18:42:25)

Фала пријателки, ќе тркнам утре се надевам во тој кај зегин... ми текна каде е, таму во близина ни е и матичната. А кај кам мислам дека таа е затворена [sm=zmeden.gif] исто и горе на спрат отворија игротека...

kokicekokice -> RE: Каде да најдам? (9.11.2014 22:07:07)

Jas da se pofalam, najdov pernica so perduvi po mnogu pristupachna cena 1490den od Struzanka, od guskini perduvi Tursko proizvodstvo.Bev I vo Coincasa i pernicite so perduvi ubavi bea so cena od po 4000den. Iskreno bea slichni po kolichina na polnenjeto pa zatoa resivme ako posle 1 mesec spienje ovie od Struzanka se pokazat dobro da si kupime uste po edna.[sm=bravo.gif]

Dilina -> RE: Каде да најдам? (12.12.2014 9:16:11)

Каде да најдам оградици за креветче, само да не се у комплет со постелнина? Барав во стужанка и на др места неможев да најдам посебно.....

Melanija RR -> RE: Каде да најдам? (12.12.2014 12:47:49)

Dilina баш такви оделно мислам не се ни продаваат,а имало некои во ЏАмбо ама пониски и не баш убави.Незнам дали ќе ти вршат работа види.
И ние сме со едни па вадам и перам[sm=smiley36.gif]

kokicekokice -> RE: Каде да најдам? (12.12.2014 12:58:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dilina

Каде да најдам оградици за креветче, само да не се у комплет со постелнина? Барав во стужанка и на др места неможев да најдам посебно.....

A da si prashash vo Struzanka dali mozat da ti narachaat samo ogradici? Jas imam taka pobarano za 1 postelnina za spalna, em postoechkata sto ja kupiv mi ja prepravaa+kupiv I dopolnitelen del.

mamita83 -> RE: Каде да најдам? (30.12.2014 13:14:53)

Ќерка ми сака Маша и Медвед играчка за нова година, ве молам ако некој знае каде мозам да најдам

lukajana RR -> RE: Каде да најдам? (30.12.2014 13:19:22)

Mamita ако си од скопје види во КЕШ

mamita83 -> RE: Каде да најдам? (30.12.2014 14:34:02)

Fala lukajana, kes kaj se naoga? da ne mislis na krs vo city mol

Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>