|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
22.5.2010 18:59:45   
melody
E ova kerka mi znaci ne mi se veruvauser posted image ...Odime na vecera nie dve vo rastoranot i zimam od zelencukovata supa,bas ubavo ja pravat i se izraduvav  vikam super ke jade detevo i napolniv tanjirceto do vrv za da ima i za dvete,zemav imase misirkino meso so grasak kompir i morkov i pocnav da ja ranam. lepceto vo raka si gricka,od supata si jade li jade od misirkinoto meso kompirce morkovce i ne prestanuva luge.Cel tanjir go izede ,a na mene samo tri lazici mi ostaviuser posted image user posted image Mecence maleckouser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1176
22.5.2010 19:53:15   
Rossana
Ako, mama ke jade nesto drugo, vazno kerkickata da se najade. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Melodi

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1177
22.5.2010 20:11:01   
Maria
Леле Андреј конечно заспа.user posted image Многу е нервозен вопоследно време,рацете нон-стоп му се во уста и ги гризи,цели ги става,така нервозно и плаче,кенка...незнам со му е.Дали ќе му излегува запче?user posted image Не му се погодува ништо,незнам...И плус и Илија само плаче сака да сум сонего,да му читам,да редиме коцки....незнам...ќе полудам...Еве го стана ...Андреј

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1178
23.5.2010 0:23:17   
Maca25
Се нервирам!!! Мислев дека откако ќе прооди нина, дека ќе се уморува повеќе и дека ќе јаде и спие повеќе, но детево мое ниту јаде нешто ниту пак спие ко што треба. Ќе пуканам више!!! Нема цела ноќ преспиено не знам од кога, преку ден спие еднаш по пола саат до саат. Ја легнувам околу 9 и се буди на 2-3 саати....сабајле со петлите е прва....јаде како врапче некое...ниту отвара уста....веќе не знам со што да ја лажам...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1179
23.5.2010 0:46:59   
nadica
и јас се нервирам со истото не јаде не спие а енергија за минимум двајца возрасни да ги папса user posted image user posted image user posted image еве ја со мене гледа тетките што пишале уште не е заспана user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1180
23.5.2010 10:45:25   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

jao sto ste vredni od sabajle ,mene nisto ne mi se pravi,a zatoa najstara paleske koja god si user posted image user posted image user posted image  i kafeto ti e ok fala

`75 user posted image

generacija smeuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1181
23.5.2010 11:04:16   
Палешка РР
Ајде тогаш по едно генерациско кафе

user posted image

user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1182
23.5.2010 11:07:12   
amelbebe
fala generacijo za kafetouser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1183
23.5.2010 11:41:55   
Палешка РР
КЛИКНИ ТУКА

Јуле зошто не ни кажуваш вакви работи? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1184
23.5.2010 12:15:01   
Julie1
Знам дека ќе го најдете драга Палешка :))) . Ајде ќе побарам дозвола да го превземеме и ние да го поставиме на македонски на РР или на ФБ!

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1185
23.5.2010 19:13:02   
jovanka
Mi falite dva dena ama Matej temperaturauser posted image otkoga ja primi vakcinata noseto rasteceno ajde inhalacii ama skretot od noseto se sleval nadole pa pocna i da potkasluva i od vcera sme na sirup ama i denes temperatura sega spie jas samo na kratko kolku ke mi dozvoli da vidam kako ste mi.Se nadevam od utre podobro ke mu bide user posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1186
23.5.2010 19:15:56   
Тања РР
Уф кутро дете, на мака е. Не се грижи Јованка, ќе помине. Гушки за него и тебе.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1187
23.5.2010 19:23:43   
melody
Ke mu pomine Jovanka ko ne kutre i mnogu te razbiram kako ti e ,no ne grizi se zosto site deca taka rastat so nastinki,so nesakani reakcii na vakcini i red drugi raboti....I nie sme bile deca i taka sme porasnale.Ajde se ke bide vo reduser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1188
23.5.2010 23:03:15   
nadica
еве ме и мене жени ве немам видено од вчера и неможам да се снајдам а најверојатно и вечерва малку ќе ве дружам user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1189
23.5.2010 23:14:39   
Maca25
Еве сум и јас, да се пријавам user posted image . Денес по дома, малце шетнавме, па ручек..средување...нина денес имаше пролив и се извадив од памет. па качи и малце темп, 37,5 едвај заспа сега. Јас планирам да учам, ама ме боли глава, не знам дали ќе успеам нешто да научам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1190
23.5.2010 23:16:36   
Julie1
Маца25 има некој лош стомачен вирус... со температури и пролив. Гушки за Нина побрзо да оздрави!

Непосредна врска до пораките: 1191
23.5.2010 23:21:54   
Maca25
Фала ти Јуле, се надевам дека брзо ќе и помине. Ептен не затера лошо месецов, прво со грип, па кашлање, па сега пролив, веќе не знам што да правам. Ја однесов кај една пријателка педијатар од козле да ја прегледа, и ми рече дека има многу спуштен секрет на бели дробови и дека треба да ја инхалирам, па ми даде и инхалатор ама главниот дел од инхалаторот го нема. Сега чекаме да поминат празнициве па да почнеме со лечење. Сирото дете не јаде ништо, не може да спие, само кашла, ослабена е многу. А и јас со неа. За 2 недели ослабнав 4 кила од секирации.

Непосредна врска до пораките: 1192
23.5.2010 23:27:58   
melody
Vremeto e mnogu promenlivo Maca zatoa.I jas dva pati nastinav i kerka mi od mene prefati,no dobro pominavme samo malku kaslase i noseto i tecese.Ke pomine i ovoj mesec potopli denovi doagaat,vremeto ke se stabilizira i tvoja Nina ke bide podobra ke vidis.Ke si nadoknadi i na tezina i se ke bide super,ajde uste samo malkuuser posted image user posted image user posted image od mene za vas dvete da go pominete sto pobrgu ova sto vi se slucuva

Непосредна врска до пораките: 1193
23.5.2010 23:30:07   
nadica
ах милата нина со најубавите очи баш ми е жал за малата се надевам дека се брзо ке и помине и дека мама ќе се релаксира повеќе user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за нина од надица

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1194
23.5.2010 23:33:25   
Julie1
Маца25 пробај со хумана за надополнување на електролити, помага во случај на истоштување на организмот и губење на течности, особено што сега има и пролив... Силна е Нина ќе си почне пак да јаде нормално и ќе биде здрава како дрен! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1195
23.5.2010 23:47:26   
Viktori
Маца, син ми неколку дена повраќаше кај ќе стигне user posted image , ми се вриштеше од мака.
Еве денес е веќе подобар, не поврати ниеднаш. Ама затоа вчера и завчера беше ужас. Да не те спотера.

Инаку од инхалации гарант ќе и олесни и ќе се оздраве. Некогаш шлајмот е премногу густ, залепен, спуштен и тешко се искашлува. Па со инхалации ќе се разводни и полесно ќе го исфрли.

Ама дечиња, ќе им пројде.... од нас се 100 пати посилни user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1196
23.5.2010 23:51:31   
Maca25
Ако продолжи вака и утре ќе ја носам на лекар, што да правам. Не сакам да изигравам доктор и да ја лечам сама. Срцка, каква беше збуцкана, имаше пред еден месец 11,5 кг а пред некој ден ја мерам 10,6. Ослабнала цело кило. Нема врска, ќе надокнади.
Што има ново кај вас? Да не знаете дали ќе има некој интересен филм на тел вечерва? Ми се гледа филм!! Се ми се прави сега, само да не учам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1197
23.5.2010 23:55:29   
nadica
леле и јас ако не го згреам столчето тешко до диплома

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1198
24.5.2010 0:06:55   
Julie1
Јас јули го резервирав за учење... ако и тогаш не излезат некој поважни работи, ќе биде само пишување теза и дружење на РР. user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 24.5.2010 0:07:10 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1199
24.5.2010 0:12:25   
Maca25
Јас да завршам со испитите, па летово дипломска да се днам да пишувам. Имам ден испит на 4 јуни, др. ми е на 15, а за третиот уште немам термин. Секој ден си викам Ај има време!

Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

имиња
macka

кое име ви се допаѓа повеќе

дејан (11%)

ненад (15%)

давид (74%)

Број на сите гласови: 137

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!