Goddess* -> RE: доење на јавно место (3.2.2014 13:43:14)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: Goddess* Ama od cicka do CICKA ima razlika[sm=smiley36.gif],zatoa i napishav pogore diskretno ako se izvede,nema zjapanje,nema pogledi popreku. kakva bre razlika, aj ne me nervirajte tuka[sm=smiley36.gif] nemam nisto protiv nekoj da se srami, ok toj soglasno sopstvenite cuvstva ke se odnesuva, no toa vazi samo do onoj moment do koga bebeto e tivko, ama koga istoto ke pocne da mu vristi za jadenje dali diskretno dali javno otvoreno i bez sram, bebeto treba da si go nadoi, vo sprotivno seriozno bi se zamislila za cuvstvata koi gi gai kon sopstvenoto bebe i bi se zaprasala sto roditel e ako ne saka osnovnata potreba za jadenje da mu ja ispolni na sopstvenoto dete inaku sega kako nikogas dosega ima cicki i CICKI na megdan zaradi najrazlicni pricini, najmalku gi ima zaradi doenje i uste ovie vtorive da gi stigmatizirame deka bile nevkusni, a prvive mnogu se vkusni, cuvaj boze prvo lugevo neka pocnat skromno i smerno da se oblekuvaat bez pokazuvanje na vulgarnosti vo javnost, pa tek togas moze da barame od doilkite diskretno da dojat i da nosat marami i peleni za krienje De bre majche ne se nervoziraj do tolku[sm=smiley36.gif],nikoj ne napisha da ne se dojat bebinjata! Muabetot mi beshe deka razlichni zeni,razlichni gradbi,razlichni tabieti[sm=smiley1.gif].Sepak mislam deka toj chin treba da e malce pointimen i za majkata i deteto,aj za mala grada i da ne se pokrie so bilo shto samoto dete i ja prikriva gradata,ama ne e isto koga ke se vidi i navistina golema ama golema grada izvadena na nekoja narodna masa,sepak ne e vkusno,kolku i da chovek saka da ja vrti glavata levo ili desno dzabe ako stoi direktno do tebe,aj nie zeni sme,ama na mazive ne im e seedno,nezgodno im e,a ti bode vo ochi,a znaesh na tvoj prijatel drugar,kolega,rodnina zena.Mazle moj ich ne e po gledanje na tugi cicki jok stanuva smesto[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|