Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 28.5.2010 1:35:37
Maca25
Чека да станам од компјутер. Се закачил на некој форум за авионџии и сега нон стоп е на компјутер. Деновиве беше дома, имаше денови од одмор (лански) и до 5-6 саат сабајле седеше на форумот. После ни топ не го будеше.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 14.6.2010 0:41:31
Палешка РР
Излезе да отспие на тераса и еве го се враќа изнервиран...некој од другата зграда (што исто заспал) толку грчел што не можел да заспие. Леле умрев од смеа
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 14.6.2010 0:59:28
Maca25
Маж ми е на терса, се радува како мало дете на новата направа за сечење на материјали за авиони. Од време на време влегува и ми покажува што исекол. А јас: ааа убаво . Пресреќен е!