Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 14.12.2010 22:54:30
Viktori
е шо мрзам значи, јас задлабочена читам трачеви на РР а мм ќе ми каже "ај стај по едно кафе"
а не смеам да се бунам. Тој го прави првото, јас си правам сама до 4то, после пијам на работа две и после ми прават или Јана или Бобо ама ова секогаш го нарачува кога не треба
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 15.12.2010 1:18:17
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Мм гледа supvivot и ми завикал ај бе маче не гледаш шо читаш сеа таму после ќе читаш.Лелле досаден е
Нека си гледа он supvivot како и да го викаш survivor-ot , ти седи си тука со нас, пропушти по некоја ракија, ама ќе надохнадиш
хахахаха sipvivot викам шо ми цитирала Беатрис шо ми фали на напишаното .Кога видов и сама неможев да си прочитам Ова требало во темата состави збор од буквите,се ми е измешано
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 15.12.2010 13:56:34
anebebe
mojov se nervira za utere trebalo nekoja zadaca program da predade na faks a na net ne mu stavile primer asistentive kako da ja resi i sega fuci niz doma pa jas fanav si sednav na net neka se cudi sam kako da ja resi
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 16.12.2010 19:47:04
rina13
cepka na kompjuter igra nekoja igra so masincinja(mene mi e mn debilna ama ne sum znaela jas sto bilo vrvot na imaginacijata taka mi vika ) ili nesto programira.
RE: Што прави вашиот/ата сопруг/а во моментот? 16.12.2010 22:18:19
Glück90
spie igra wii nintendo kojznae so pravi izguben e nekako ceka rezultati za