Nikolina -> RE: Колку спие вашето бебе? (28.9.2009 21:07:38)
|
ZDRAVO inaku neznam dali vi kazav moeto bebe se vika Andrej,inaku momentalno sum zagrizena bidejki cel den skoro go prespa iam 11 dena,sekoj den razlicno ima se denovi koga mnogu placese od meseto i od noseto ,ne mi e jasno kako mozi tolku malecko a tolku zatnatoa da mu e,uste koga si dojdovme od bolnica mi e taka i samo placese,denes pa se grizam oti spie,mnogu,procitav i vasi iskustva i koga vidov deka i Mila na Elena isto spiela taka mi dojde polesno, navecer mi se budi skoro isto dva pati ako go legnam kaj11h mi se budi vo 3.30 i vo 6.30 posle stanuvase kaj osum,i taka do kaj eden dur ne go iskapime,ama denes stana vo edinaeste zaspa kaj 14.30 odvaj go razbudiv vo 17.30 za cicanje, pa pak go raspoviv vo 19.30 pak cicase malku ispovrati toa slajmot i izgleda mu olesna poseda samo eden saat i pak zaspa,znam deka mnogu gnjavam ama se spoulavev go gledam nema temperatura si se budi po malku ama cel e zaspan neznam sto da mu pravam a zal,mi da go gnjavam.pisete sto da pravam[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|