andrijance90 -> RE: Хистероскопија (30.10.2013 15:46:52)
|
Eve me i mene samo sto dojdov od klinika, bev da me vidi trajkovski i sto da kazam katastrofa, pamet za drug pat da ne akam navamu natamu. Aj sto cekav skoro dva saati nema vrska, ama doktorov strasno kako go smetaat za dobar doktor ne znam. Prvo me prasuva kolku godini imam mu kazuvam vika, a pa mlada si sto si zapnala dete da ragas? :/ Ali aj cim sakas ke pravime. Rezultatite sto gi nosev ne gi ni pgoledna onaka pausalno samo, mu kazuvam deka pijam metrofmin on nisto ne zboruva kuti , I ajde da me vidi na eho, vo upatot jasno stoese 3D i 4D eho, a i sestrata preku koja odevme mu imase kazano, i jas si mislam on na toa me gleda, i u sred gledanje op iznenadzenje , mi vika ne gledam septum tuka ama ne sum siguren nemam 3d eho tuka ke vidime so hsg . Molam???? Za sto doagav jas i se maltretirav za na obicno smotano eho da me gledas? Mi se stemni bukvalno. Iznatreska gluposti inekcii ke primam ova ona, cekaj bre koi inekcii alooo , i uste mi vika, jas bev so majka mi otidena zasto mm po cel den e na rabota nemoze da doaga so mene, a mene od metforminot mi paga sekerot i strav mi e sama da odam i on mi vika mazena zena so majka dosla, i pazete ne bese na sala, sramota ako sakam i so dedo mi ke dojdam koj e on da kazuva i da komentira. Epten sum iznervirana , ama epten vrijam[sm=hudicek1.gif] Dzabe izgubeno vreme i nisto posebno ne mi kaza.
|
|
|
|