andrijance90 -> RE: Хистероскопија (19.9.2013 0:59:34)
|
Ne. ne mi spomna nisto za operacija, samo na eho pregledot mi rece matkata mi e mala a jas glupa nisto ne go prasav i doma na internet barav i od pamet se izvadiv, pisuvase deka ne se leci so nisto, epten strasni raboti si placev cela nok [sm=smiley19.gif] me prati na nekoi ispituvanja i treba da pocneme so lecenje na jajnicive..mene samo ne mi e jasno kako toa nikoj da ne vidi do sega, pred toa me gledaa dvajca doktori od sistina , i eden od klinika nikoj nisto ne rece, posleden pat bev [pred mesec dena kaj doktor drakulevski sam si rece bez da go prasam jas deka matkata e dobra [sm=zmeden.gif] po preporaka prodolziv kaj ivanovski zaso malce ne bev zadovolna od drakulevski i ovoj kako podobar specijalist i vcera me gleda na eho vikam doktore kakva e matkata, vika mala e i ima nesto kako polip gledam ali ne mi e jasno bas moram posle menzis da te vidam pak i taka si placev cela vecer, problemi so jajnici, problemi so bakterii, sega problemi so matka sledniot pat ne znam sto ke mi najdat, ke spobudalam [sm=smiley19.gif] a ti lina vo koja klinika ides?
|
|
|
|